Traditioneel getrouw duiken zo’n 45.000 Nederlanders op 1 januari het koude water in. De Nieuwjaarduik is dan ook geen onbekend evenement en sinds 2017 behoort de Arnhemse editie tot het portfolio van Runiversity.

Wij weten dat het winterseizoen voor vele niet het favoriete seizoen is. Wij weten ook dat koud water heel veel mensen afschrikt. Die twee aspecten gecombineerd zal het er dan ook niet makkelijker op maken. Denk jij dat jij tot die doelgroep hoort? Dan is de Nieuwjaarsduik Zomer Editie de uitkomst!

  • Met deze eerste ‘zomer editie’ maken we de Nieuwjaarsduik namelijk laagdrempeliger voor koukleumen.
  • Voor de niets-vrezende-winterduikers is het een leuke add-on en een story-telling moment om aspirant-duikers te overtuigen.

Wat gaan we doen
We nemen gezamenlijk een aanloop over het strand om een frisse duik te nemen in de Rijkerswoerdse Plassen. Natuurlijk in Nieuwjaarsduik-stijl mét een originele Unox muts op het hoofd! Na de duik staat een kop warme Unox erwtensoep voor je klaar.

Wat het kost
€ 4,50 per persoon. Dit is inclusief de Unox Muts, erwtensoep en een donatie van € 4 aan de CliniClowns.

Optioneel
Na de Duik kun je blijven plakken zolang je het leuk vind. Neem je zonnebrand, Franse stokbrood met kruidenboter, biertje en BBQ-tje mee. Wij regelen een voetbal en muziek. We maken er een leuke middag van.

29 juli 2017

12:00

– 13:00

Nieuwjaarsduik Arnhem

INSCHRIJVEN