Hardloopgroep in Arnhem

Runiversity // hardloopgroep in Arnhem

Bij Runiversity train je in een kleine groep onder begeleiding van een gediplomeerd hardlooptrainer: Chantor is mijn naam.

Ik hou de trainingsgroep bewust klein zodat ik jou – als misschien wel potentieel lid van de community – individuele aandacht kan geven. Ik wil dan ook een duurzame band met je opbouwen. Ik wil je leren kennen zodat ik mijn begeleiding en het trainingsschema beter op jouw behoefte kan afstemmen. Dit werkt het beste als er een onderlinge klik is en dat is reden genoeg om eens een keer met ons mee te trainen (laten we zeggen: een ‘proefles‘).

Waarom trainen bij Runiversity hoor ik je denken.
Ik ben jouw coach en ik doe graag een stapje extra voor je. Ik breng je als het nodig ‘s avonds laat nog wat sportdrank als je niet genoeg blijkt te hebben, doe niet moeilijk als je schema wéér aangepast moet worden en wijs je er op wanneer je de training niet conform opdracht hebt uitgevoerd. Niet dat mijn wil wet is, maar er schuilt natuurlijk wel een gedachtegang achter het programma dat ik voor je opstel. Wat dat betreft ben ik de componist en dirigent van jouw trainingsschema maar ben jij het zelf die het instrument in handen heeft en moet bespelen.

De gedachtegang in jouw schema.
Ik baseer mij niet op één methodiek. Het is een mix van verschillende stijlen uit met name de BK-methode en Pose-methode. Die mix doet het goed met een vleugje van mijn eigen ervaring en heeft menig hardloper die onder mijn vlag liep sneller doen lopen.

Analoog en/of Virtueel.
Ik geef op maandag en vrijdag groepstraining en ben 24/7 online bereikbaar. Het Online Coaching abonnement is als het ware de basis is. Dit abonnement omvat jouw persoonlijke trainingsschema, contactmomenten, monitoring en feedback. Naar wens kun jij jouw abonnement verrijken met:

  • Training op maandag
  • Interval Training op vrijdag
  • Personal Training

Het is een pre om ten minste één keer per week mee te doen met een groepssessie. Dit omdat we elkaar dan regelmatig zien en elkaar zodoende beter leren kennen. Daarbij kan ik je dan ook feedback geven op jouw looptechniek; dat is online nou eenmaal wat lastiger te zien.

Goed zijn is een keuze

Runiversity is een hardloopgroep in Arnhem waar recreatieve atleten op persoonlijk niveau worden begeleid naar hun trainingsdoelen.

Agenda

Geen evenementen gevonden!