Coopertest

Eens in het kwartaal neemt Runiversity de Coopertest af in een groepssessie. Deze vindt plaats in onze Testen en Meten periode waarbij de atleten meerdere fysieke testen ondergaan om daarop hun voortgang te meten en eventueel de trainingswaarden bij te stellen. Deze test periode staat open voor niet-leden omdat iedereen baat heeft bij nauwkeurige testresultaten.

Speel met onze rekentools om uit te vinden hoe hard je moet lopen om een bepaalde afstand te lopen of schat jouw VO2Max.

Datum

19 september 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:00

Kosten

€ 13,00

Locatie

Runiversity
L. J. Costerstraat 5
Website
https://www.runiversity.nl
Uitverkocht!
Ledenkorting
Alle leden van Runiversity, via welk abonnement dan ook, krijgen 20% korting op de inschrijving. Gebruik hiervoor de token B0018057, de korting is persoonlijk en gebonden aan het e-mail adres waarmee je bij ons in het systeem staat.

Responses

Marathon Plan

Geprikkeld om een (halve) marathon te lopen? Wordt het je eerste of denk je dat je er meer uit kunt halen? Je bent bij Runiversity aan het juiste adres.

Kijk eens naar ons Marathon Plan en train samen met ons en andere atleten voor de héle of halve marathon in Enschede op 16 april 2023.