Nieuwjaarsduik Arnhem 2023

De Nieuwjaarsduik Arnhem gaat door in 2023. Traditiegetrouw duiken we mét oranje Unox muts, op 1 januari 2023 – om 12:00u stipt – met een aanloop in de Rijkerswoerdse Plas. Uiteraard warm je jezelf naderhand op met Unox Erwtensoep. Ook voor niet-duikers is er een hoop plezier; het is leuk om een horde oranje mutsen richting het water te zien stormen. Houd jezelf warm met koffie, thee, chocolademelk of erwtensoep. Geniet van de muziek en begin het nieuwe jaar met een grote glimlach.

Met onze duik steunen we ook graag een goed doel. Net als voorgaande jaren doneren wij per deelnemer 0,50 euro aan Team Hollander die zich inspant voor Stichting Roparun.

We verwachten dat er weer veel mensen willen Duiken. Er zijn beperkt Unox mutsen beschikbaar en jij reserveert die van jou door je vooraf in te schrijven. Bovendien sta je dan niet in de rij te blauwbekken en beleef je meer plezier op het strand!

Bekijk hier de verfrissende foto’s van editie 2019 en 2020.

Uitverkocht!

Vooraf inschrijven kon tot 21:00u. Na inschrijving kan vanaf 11:15u bij de Kiosk bij de Rijkerswoerdse Plas (zolang de voorraad strekt). Betaal met pin of gepast. Er is beperkt wisselgeld. De voorraad mutsen is zeer beperkt door beperkte aanlevering. Gelukkig is er voldoende soep en oorkondes.

Ledenkorting
Alle leden van Runiversity, via welk abonnement dan ook, krijgen 20% korting op de inschrijving. Gebruik hiervoor de token B0018057, de korting is persoonlijk en gebonden aan het e-mail adres waarmee je bij ons in het systeem staat.