Laden Evenementen

« All Evenementen

aug 21

Saturday Trail Fever

21 augustus @ 09:00 - 11:00

Evenement Navigation

Runiversity Mud Sweat Trail NS Deventer - Arnhem Trail - Afrikaanse Savanne

Saturday Trail Fever is onderdeel van hardloopgroep Runiversity in Arnhem. Met STF trekken we er eens per maand op uit; op zoek naar de smalste paadjes, de mooiste uitzichten of Gelders hoogste bergtoppen. Loop het trailrunning virus op met Runiversity en ontdek de Arnhemse Veluwe, de stuwwallen bij Doorwerth en al het andere groen om ons heen. Trailrunning tijdens de Saturday Trail Fever betekent er samen op uit gaan; een gelijke passie delen en elkaar uitdagen.

Trailrunning bij Saturday Trail Fever kan op jouw eigen niveau en de groep bestaat uit lopers die af en toe het bos in duiken tot ultra lopers. Behalve de verschillen in hardloopervaring, is er ook een diversiteit aan personen en karakters die van Saturday Trail Fever een unieke loopgroep maken.

In deze Editie

Tijdig zetten we op onze Strava Club een beschrijving over de Editie zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten maar ook waar je moet zijn. Leden kunnen terecht in onze appgroep waarmee bijvoorbeeld carpoolen of evenementen tot de bespreekbare zaken hoort.

Abonnement of kennismaking

Inschrijven voor een enkele Saturday Trail Fever kan, als ‘kennismaking’ of ‘proefles’. Neem hiervoor contact met ons op, dan ontvang je alle nodige details.

Gegevens

Datum:
21 augustus
Tijd:
09:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

L. J. Costerstraat 5
Arnhem, Gelderland 6827AR Nederland