Saturday Trail Fever

Saturday Trail Fever is de bos-variant van Social Mile. Eens per maand trekken we er op uit; op zoek naar de smalste paadjes, de mooiste uitzichten of steilste klimmetjes naar de top. Loop het trailrunning virus op met Runiversity en ontdek de Arnhemse Veluwe, de stuwwallen bij Doorwerth en al het andere groen om ons heen. Trailrunning tijdens de Saturday Trail Fever betekent er samen op uit gaan; een gelijke passie delen en elkaar uitdagen.

Trailrunning bij Saturday Trail Fever kan op jouw eigen niveau en de groep bestaat uit lopers die af en toe het bos in duiken tot ultra lopers. Behalve de verschillen in hardloopervaring, is het ook een diversiteit aan personen en karakters die Saturday Trail Fever tot een unieke loopgroep maken.

In deze Editie

Check onze Strava Club (en wordt lid) voor een korte – vaak cryptische – beschrijving over deze editie. Hierdoor weet je een beetje wat je kunt verwachten maar blijft het nog wel een beetje een verrassing.

Abonnement of kennismaking

Inschrijven voor een enkele Saturday Trail Fever kan, als ‘kennismaking’ of ‘proefles’. Neem hiervoor contact met ons op, dan ontvang je alle nodige details.

Datum

30 december 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 11:00

Locatie

Runiversity
L. J. Costerstraat 5
Website
https://www.runiversity.nl

Ontdek de paadjes!

Volgende Edities

Geen evenementen gevonden!

Andere Events

Geen evenementen gevonden!

Responses