Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
okt 14

Social Mile

14 oktober 2020 @ 20:00 - 22:00

€3

Evenement Navigation

Social Mile gratis Hardloopgroep Arnhem

Social Mile, de hardloopgroep van Arnhem

Met Social Mile kun je iedere woensdagavond door Arnhem hardlopen en samen met ons andere lopers de stad verkennen. We lopen sinds augustus 2013 al door het stadshart maar ook mooie stadsparken als Sonsbeek, Klarenbeek en Hoogte 80. We hebben al vele kilometer gelopen en de stad nagenoeg binnenstebuiten gekeerd. We weten de mooiste graatjes en paadjes te vinden en laten je graag plekjes van de stad zien die jij misschien nog niet kent. De groep ontwikkelt zichzelf en door de dynamiek ontstaat het ‘evenement’, vriendschappen en zelfs meer.

Hardlopen met Social Mile bij weer of géén weer

Sinds jaar en dag, bij weer en géén weer. Social Mile loopt altijd! Het concept is verder net zo simpel: samen lopen. Dat betekent dat het tempo van ondergeschikt belang is, al stellen we wel een criteria om het voor iedereen leuk te houden. Wanneer je niet volmondig kunt zeggen dat je 8 kilometer (aan één stuk) kunt hardlopen op een tempo van 05:30-5:45, dan is het de vraag of je wel gelukkig wordt bij ons.

In principe wordt de groep in tweeën gedeeld (A-tjes en B-tjes). Hierbij wordt onderscheid gemaakt in tempo. Bij veel edities is een derde groep ook wel eens ter sprake (de C-tjes) maar ga nier nooit standaard van uit.

We starten en finishen bij het krachthonk van Runiversity (aan de L. J. Costerstraat 5). Hier kun je jouw spullen achterlaten en eventueel gebruik maken van het toilet. Bij terugkomst vieren we de Derde Helft – kenmerkend aan Social Mile – en staat er een ijskoud biertje (of frisjes) voor je klaar.

Check Social Mile ook op Strava en Instagram.

Corona

Je bent altijd welkom, maar vragen je thuis te blijven mocht je op een of meer van de volgende vragen ‘ja’ antwoorden:

  • Heb je nu corona?
  • Heb jij nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
  • Ben je genezen van corona, korter dan twee weken geleden?
  • Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Ben je in thuisisolatie?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij je bij het betreden van het krachthonk vragen je handen te desinfecteren en de ruimte weer zo snel mogelijk te verlaten. We verzoeken je daarna het gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. Voor, tijdens en na het hardlopen met Social Mile proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die ons door de Rijksoverheid wordt verplicht.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€3
Evenement Categorie:

Locatie

Runiversity
L. J. Costerstraat 5
Arnhem, Gelderland 6827AR Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar