Social Mile

Social Mile maakt hardlopen leuk, ongedwongen en trekt je soms uit je comfortzone. Het is de avond waarbij je het trainingsschema even opzij zet en gezelligheid voorop staat. Je loopt als padvinder door Arnhem. Op zoek naar de smalste steegjes, plekjes waar je nog nooit bent geweest of een tocht langs markante plaatsen gelieerd aan een bepaald thema. Een urban route dwars door de stad en woonwijken of juist meer rural met een bezoek aan de bekende stadsparken zoals Sonbeek en Klarenbeek.

Hardlopen bij Social Mile kan op jouw eigen niveau. De groep telt zo’n 15 koppen en de niveaus lopen uiteen: van de beginnende af-en-toe hardloper tot ervaren marathonlopers. Behalve de verschillen in hardloopervaring, is het ook een diversiteit aan personen en karakters die Social Mile tot een unieke loopgroep maken.

Waar gaan we hardlopen?

Check onze Strava Club (en wordt lid) voor een korte – vaak cryptische – beschrijving over deze editie. Hierdoor weet je een beetje wat je kunt verwachten maar blijft het nog wel een beetje een verrassing.

Abonnement of kennismaking

Inschrijven voor een enkele editie van Social Mile kan, als ‘kennismaking’ of ‘proefles’. Neem hiervoor contact met ons op, dan ontvang je alle nodige details.

Datum

24 augustus 2022

Tijd

19:30

Kosten

€ 3,00

Locatie

Runiversity
L. J. Costerstraat 5
Website
https://www.runiversity.nl

Wordt Social Miler!

Volgende Edities

Geen evenementen gevonden!

Andere Events

Geen evenementen gevonden!

Responses