« All Evenementen

• Dit evenement is voorbij.
jun 24

Social Mile

24 juni @ 20:00 - 22:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Evenement Navigatie

Social Mile gratis Hardloopgroep Arnhem

Social Mile, de hardloopgroep van Arnhem

Sinds augustus 2013 loopt Social Mile al door het Arnhemse stadshart, stadsparken als Sonsbeek, Klarenbeek en Hoogte 80. Anno nu zijn we vele kilometers verder en hebben we tal van sportieve mensen leren kennen. De groep ontwikkelt zichzelf en door de dynamiek ontstaat het ‘evenement’, vriendschappen en zelfs meer. Zo zijn wij stiekem heel trots op het feit er zelfs een Social Mile baby is. Ze loopt alleen niet mee…

Social Mile loopt iedere woensdag. Sinds jaar en dag bij weer en géén weer. Het concept is simpel: samen lopen. Dat betekent dat het tempo van ondergeschikt belang is, al stellen we wel een criteria om het voor iedereen leuk te houden. Wanneer je niet volmondig kunt zeggen géén 8 kilometer te kunnen lopen (aan één stuk) op een tempo van 05:30, dan is het de vraag of je wel gelukkig wordt bij ons. Dat tempo is geen keiharde regel maar misschien doe je er slim aan om nog even verder te trainen voordat je aansluit op woensdagavond.

In principe wordt de groep in tweeën gedeeld (A-tjes en B-tjes). Hierbij wordt onderscheid gemaakt in tempo. Bij veel deelnemers is een derde groep ook wel eens ter sprake (de C-tjes) maar ga nier nooit standaard van uit.

Met de huidige Corona-perikelen hebben we wat veranderingen doorgevoerd. Zo is Social Mile niet meer de gratis hardloopgroep en vragen we je rekening te houden met het volgende:

• Per editie dien je jezelf vooraf te registreren via deze website.
  • Per editie vragen we een bijdrage van € 3,-. Dit bedrag omvat transactiekosten, inkoop van desinfectie materiaal en één biertje voor bij de Derde Helft.
  • We starten en finishen bij het krachthonk van Runiversity (aan de L. J. Costerstraat 5). Hier kun je jouw spullen achterlaten en eventueel gebruik maken van het toilet.

Je bent altijd welkom, maar vragen je thuis te blijven mocht je op een of meer van de volgende vragen ‘ja’ antwoorden:

• Heb je nu corona?
  • Heb jij nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
  • Ben je genezen van corona, korter dan twee weken geleden?
  • Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Ben je in thuisisolatie?
  • Woon je in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij je bij het betreden van het krachthonk vragen je handen te desinfecteren en de ruimte weer zo snel mogelijk te verlaten. We verzoeken je daarna het gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. Voor, tijdens en na het hardlopen proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die ons door de Rijksoverheid wordt verplicht.

Datum:
Tijd:
Kosten:

Runiversity
L. J. Costerstraat 5
Arnhem, Gelderland 6827AR Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available