Social Mile

Social Mile maakt hardlopen leuk, ongedwongen en trekt je soms uit je comfortzone. Het is de avond waarbij je het trainingsschema even opzij zet en de gezelligheid voorop staat. Je loopt als padvinder door Arnhem. Op zoek naar de smalste steegjes, plekjes waar je nog nooit bent geweest of een tocht langs markante plaatsen gelieerd aan een bepaald thema. Een urban route dwars door de stad en woonwijken of juist meer rural met een bezoek aan de bekende stadsparken zoals Sonbeek en Klarenbeek.

Hardlopen bij Social Mile kan op jouw eigen niveau. De groep telt zo’n 15 koppen en de niveaus lopen uiteen: van de beginnende af-en-toe hardloper tot ervaren marathonlopers. Behalve de verschillen in hardloopervaring, is het ook een diversiteit aan personen en karakters die Social Mile tot een unieke loopgroep maken. Je vind ons ook op Strava (en wordt lid).

Waar gaan we hardlopen?

Join onze Spond groep en je vind vaak een korte – vaak cryptische – beschrijving over de editie. Hierdoor weet je een beetje wat je kunt verwachten maar blijft het nog wel een beetje een verrassing. Je krijgt via de Spond groep ook uitnodigingen voor komende edities en kun je jouw aanwezigheid doorgeven. Behalve dat ben je ook op de hoogte van eventuele plotselinge veranderingen.

Meedoen

Als je vragen hebt kun je contact met ons opnemen. Weet je het wel en sluit je graag eens aan om kennis te maken; dan zien we je graag bij ons Honk vanwaar we vertrekken. Je mag je aanmelden via de Spond groep.

 • Datum: 9 augustus 2021
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

01 november 2023

Tijd

19:30

Meer Info

Gratis Meedoen

Labels

Social Mile

Locatie

Runiversity
L. J. Costerstraat 5
Website
https://www.runiversity.nl
Categorie
Runiversity

Organisator

Runiversity
Telefoon
+31683793496
Email
info@runiversity.nl
Website
https://www.runiversity.nl
Gratis Meedoen

Next Occurrences

Weer

Geheel bewolkt
Geheel bewolkt
13 ° C
Wind: 11 KPH
Luchtvochtigheid: 77 %
Voelt als: 12 ° C
QR code

Responses