Pinkster Race

Virtuele Roparun Badge bij de Pinkster Race van Runiversity

Deze badge is exclusief voor de deelnemers aan de Pinkster Race wat een zelf georganiseerde hardloopwedstrijd was voor Runiversity Atleten. Juist voor een hele selecte groep vanwege de Corona pandemie en als alternatief voor de Coopertest die we vanwege de lockdown hebben moeten missen.

Zoals iedere hardloper wel kan beamen, is een hardloopwedstrijd een goeie prikkel om nét dat beetje extra te geven wat soms nodig is voor een persoonlijk record. In deze 5k probeerde we zoveel mogelijk een wedstrijd te simuleren, dat lukte aardig. Een vroege start (09:00u), startnummer en een tijdsklok. We hadden een uitgezet parcours (ronde van 1 kilometer), een waterpost, start én finishlijn. We regelden finishfoto’s en support aan het parcours. Om het plaatje compleet te maken koppelde we deze recordpoging aan de Virtuele Roparun van Team Hollander (wat ditzelfde weekend zou plaatsvinden) waardoor we ons dus ook moesten inschrijven en een medaille kunnen omhangen.

De resultaten liegen er niet om. Van de vijf lopers hebben er twee een mooi PR gelopen en de overige drie hebben boven eigen verwachting gepresteerd en miste het record maar net. De onderlinge reacties waren lovend, de uitvoering ging vlekkeloos, oud atleet Debbie kwam pacen op haar skates. Zij die niet liepen kwamen voor de foto’s. Al met al maakte dit een prachtig pinksterweekend.

De finishtijden van de Pinkter Race:

Thijs (19:32) 🏆
Chantor (19:49)
Erik (20:20)
Renée (23:38)
Heleen (24:15) 🏆

People who have earned this: