Goed zijn is een keuze.


Runiversity is een hardloopgroep in Arnhem. Je kunt bij ons terecht voor specifieke hardlooptraining, de Coopertest, Veldtest, berekenen van hartslagzones, een loopstijlanalyse, personal training en afvalbegeleiding. In onze trainingen staat een persoonlijke aanpak centraal en werken de professioneel opgeleide trainers op basis van jouw eigen ambities aan jouw persoonlijke doelstelling.


Berekenen is voorbereiden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met behulp van onze tools kun je van alles berekenen en misschien wel het verschil maken in een hardloopwedstrijd.

De trainers van Runiversity maken stiekem veel gebruik van deze tools. In hun begeleiding bij de interval training of in trajecten waarbij ze je helpen met voedingsbegeleiding. Het zijn dus tools die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zo bereken je eenvoudig uit wat jouw wedstrijd tussentijden zijn en wat jouw gemiddelde loopsnelheid moet zijn als je een persoonlijk record wil lopen. Maar ook hoe de indeling van jouw hartslagzones er uit zien.

Behalve prestatiegerichte zaken kunnen de tools je ook antwoord geven op vragen over jouw lichaamssamenstelling. Denk hierbij aan het berekenen van jouw BMI-waarde, tailleomvang en vetpercentage. Behalve dat we je helpen met het uitrekenen van jouw persoonlijke waarde, geven we je ook een indicatie over wat het betekent wanneer je afwijkt van het ideale.

Nu je er toch bent, doe dan meteen deze ademhalingstest. Deze test geeft na 30 seconden aan of jouw ademhaling goed is.

Voor sommige tools heb je wat meer informatie nodig. Voor het vaststellen van jouw hartslagzones bijvoorbeeld. Hiervoor moet je jouw maximale hartslagwaarde weten waar we je met behulp van onze Veldtest mee kunnen helpen.

TOP