Berekenen

Berekenen

Voorbereiding is het halve werk

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met behulp van onze tools kun je van alles berekenen en misschien wel het verschil maken in een hardloopwedstrijd.

De trainers van Runiversity maken stiekem veel gebruik van deze tools. In hun begeleiding bij de interval training of in trajecten waarbij ze je helpen met voedingsbegeleiding. Het zijn dus tools die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zo bereken je eenvoudig uit wat jouw wedstrijd tussentijden zijn en wat jouw gemiddelde loopsnelheid moet zijn als je een persoonlijk record wil lopen. Maar ook hoe de indeling van jouw hartslagzones er uit zien.

Behalve prestatiegerichte zaken kunnen de tools je ook antwoord geven op vragen over jouw lichaamssamenstelling. Denk hierbij aan het berekenen van jouw BMI-waarde, tailleomvang en vetpercentage. Behalve dat we je helpen met het uitrekenen van jouw persoonlijke waarde, geven we je ook een indicatie over wat het betekent wanneer je afwijkt van het ideale.

Nu je er toch bent, doe dan meteen deze ademhalingstest. Deze test geeft na 30 seconden aan of jouw ademhaling goed is.

Voor sommige tools heb je wat meer informatie nodig. Voor het vaststellen van jouw hartslagzones bijvoorbeeld. Hiervoor moet je jouw maximale hartslagwaarde weten waar we je met behulp van onze Veldtest mee kunnen helpen.

100 dagen

Berekenen

Coopertest Berekenen

Bereken eenvoudig jouw verwachting in de Coopertest. Bekijk jouw resultaat in de beoordelingstabel en bepaal jouw vO2Max waarde.

Berekenen
Doe de Veldtest en maximale hartslag test bij hardloopgroep Runiversity in Arnhem

Hartslagzones Berekenen

Specifiek trainen doe je met hartslagzones, dat komt best wel nauwkeurig. Hier kun je heel simpel jouw hartslagzones berekenen.

Berekenen
Vetpercentage berekenen, vetmassa en vetvrije massa berekenen, afvallen

Vetmassa en Vetvrije Massa Berekenen

Eenvoudig jouw vetmassa en vetvrije massa berekenen doe je met deze rekentool. Ideaal om bij het afvallen jouw progressie in de gaten te houden.

Berekenen
Vetpercentage berekenen, vetmassa en vetvrije massa berekenen, afvallen

Taille Omtrek Meten

Eenvoudig jouw taille omtrek meten en beoordelen. Een te grote tailleomtrek vergroot de kans op hart- en vaatziekten. Dat kun je met onze hulp voorkomen!

Berekenen
Vetpercentage berekenen, vetmassa en vetvrije massa berekenen, afvallen

Vetpercentage Berekenen

Jouw vetpercentage berekenen gaat in enkele simpele stappen met deze rekentool van Runiversity. Wij kunnen jou helpen met afvallen!

Berekenen
Wedstrijd tussentijden berekenen met onze rekentools

Wedstrijd Tussentijden Berekenen

Met deze gratis rekentool kun je voor iedere afstand de wedstrijd tussentijden berekenen. 5k, 10k, 10 Engelse Mijl en zelfs de (halve) Marathon!

Berekenen
Vetpercentage berekenen, vetmassa en vetvrije massa berekenen, afvallen

BMI Berekenen

Eenvoudig jouw BMI berekenen doe je met onze betrouwebare rekentool. Voer allebe je gewicht en lengte in en je krijgt direct jouw BMI waarde te zien.

Berekenen
Ademhalingstest van Sportrusten bij Runiversity Arnhem

Ademhalingstest

Deze ademhalingstest, die bekend is van Sportrusten, telt het aantal keren dat je inademt. Na 30 seconden weet jij al het resultaat van jouw ademhaling.

Berekenen
Interval Training in Arnhem bij Hardloopgroep Runiversity

Loopsnelheid Berekenen

De gemiddelde loopsnelheid berekenen over een zelf in te voeren afstand. De rekentool geeft een resultaat in km/u én in pace. Wel zo handig!

Berekenen