Clubheld van het Jaar 2019

Hardlooptrainer Chantor van Social Mile is genomineerd tot Clubheld

Wie is de absolute Clubheld van de Social Mile? De Barkeeper? De technicus? de klustijger van de vereniging? Social Mile – onderdeel van Runiversity – kent deze rollen allemaal niet of één persoon is ze speelt ze allemaal. Als Social Miler van het allereerste uur, als initiator en wekelijkse koploper mocht hardlooptrainer Chantor zich tot genomineerde noemen in de verkiezing tot Clubheld van het Jaar.

Clubheld van het jaar 2019

In de periode 28 oktober tot en met 2 december 2019 kan heel Nederland stemmen op genomineerde clubhelden. Hoe meer stemmen een held krijgt, hoe groter de kans dat hij of zij een geheel verzorgd feest voor de club wint. Wij roepen je dus op om jouw stem uit te brengen op Chantor / Social Mile. Gebruik je privé e-mail adres, die van je werkt, die voor spam en die van jouw partner. Zet (schoon)ouders in en vraag het desnoods de kassière. Alles voor een puik feest waar álle Social Milers voor zijn genodigd!

Clubheld van de provincie

Voordat we Chantor tot Clubheld van het Jaar 2019 mogen benoemen, moet hij eerst gemeente winnaar worden. Uit alle gemeentes wordt een top 3 samengesteld en dat gebeurd op basis van de meeste stemmen. Uiteindelijk wordt er uit die top 3 één provinciewinnaar gekozen die tijdens een feestelijke award uitreiking een deskundige jury moet overtuigen waarom nou juist hij of zij de titel verdient.

Nomineren!

Laten we klein beginnen en gemeentelijke titel tot ons innen: Clubheld van Arnhem 20198 klinkt al heel fijn in de oren en vanaf dat moment gaan we nadenken over een pitch. Wél nemen we tot die tijd de gelegenheid zoveel mogelijk stemmen te werven. Die van jou hebben we daar zeker bij nodig! Stemmen op jouw Clubheld doe je hier!

Related Articles