Trainingen

 • 4 Hoofdstukken

  Getting Started

  Deze module helpt jou met de eerste voorbereidingen om meer uit jouw trainingen te kunnen halen. Je leert de werking van de website en jouw persoonlijke trainingsdata terug te vinden; de koppelingen tussen devices opzetten en hoe onze interval trainingen te interpreteren.

 • 4 Hoofdstukken

  Hydrateren

  Dat we moeten drinken, weten we allemaal. Maar heb je wel eens gehoord van een hydratieplan? Met deze cursus helpen we je hierbij en gaan we in op het belang van vochtopname voor duursporters.

 • 4 Hoofdstukken

  Taperen

  Onderzoek onder getrainde hardlopers heeft dat een goede taperfase kan zorgen van een prestatie verbetering van 1-5%. Dat is een behoorlijke winst waarvan wij vinden dat het zonde is, die zomaar te laten liggen. Met behulp van deze e-learning helpen we je de laatste fase in jouw marathonvoorbereiding te optimaliseren.

Marathon Plan

Geprikkeld om een (halve) marathon te lopen? Wordt het je eerste of denk je dat je er meer uit kunt halen? Je bent bij Runiversity aan het juiste adres.

Kijk eens naar ons Marathon Plan en train samen met ons en andere atleten voor de héle of halve marathon in Enschede op 16 april 2023.