Getting Started

Deze module helpt jou met de eerste voorbereidingen om meer uit jouw trainingen te kunnen halen. Je leert de werking van de website en jouw persoonlijke trainingsdata terug te vinden; de koppelingen tussen devices opzetten en hoe onze interval trainingen te interpreteren.

Yes! Dank voor je vertrouwen in Runiversity en van harte welkom bij de groep. Met deze E-learning leren we je enkele belangrijke functies in de website te vinden en hoe deze te gebruiken. We leren je daarmee ook jouw andere platformen (zoals Strava en Garmin Connect) optimaal in te stellen voor het gebruik in onze trainingssessies. Neem er even rustig de tijd voor en je haalt meer uit jouw trainingen. Uiteraard kun je later in het trainingstraject nog eens op deze E-learning terugvallen of jouw trainer een berichtje sturen.

Kijk even onder het tabje ‘Materialen’ alvorens je de E-Learning start. Succes met deze cursus én het realiseren van jouw trainingsdoel!

Download en print (dubbelzijdig) het intakeformulier. Vul hem volledig in en lever hem voorafgaand jouw eerste training in bij jouw trainer.

Tijdens onze trainingssessies dragen we zorg voor jouw en onze eigen veiligheid. Zichtbaar zijn is daar een belangrijk onderdeel van. De regel is dat je tenminste een reflectiehesje draagt in de periode oktober - maart.

Wij gebruiken verschillende kanalen om contact met de leden te onderhouden. Ze zijn allen spam-vrij.

Not Enrolled
This course is currently closed

Training Includes

  • 4 Hoofdstukken
  • 5 Paragrafen