Alleen maar Rondjes

Runiversity Arnhem Badge - Roparunner
Runiversity Arnhem Stone punt 100 Stones

Op zaterdagavond 27 mei 2023 komen er ruim 170 Roparun teams door het centrum van Arnhem op hun 525 kilometer route van vliegveld Twente naar Rotterdam. De teams leggen deze afstand af om zo veel mogelijk geld op te halen voor de palliatieve kankerzorg.

De teams zijn op zaterdagmiddag in Twente gestart en komen op zaterdagavond tussen 20 uur en 1 uur vanuit Westervoort richting het Centrum. Via de Rijnkade, de Sabelspoort, over de markt gaan de teams dit jaar door de Eusebiuskerk om daarna feestelijk onthaald te worden op het terras van Dudok. Na de doorkomst vervolgen de teams hun route over de John Frostbrug richting Nijmegen.

Net als vorig jaar organiseert de Arnhem Running Tribe en Team Hollander een hardloopevenement tijdens de doorkomst. Vorig jaar was het nog een rondje om de kerk, dit jaar is het een rondje door de kerk. Vanaf het terras van Dudok is er een rondje van precies een kilometer, waarbij ook nog de binnenkomende teams meegenomen worden.

Je bepaalt zelf hoeveel rondjes je wilt lopen en kan alle schoenen die ON Running mee heeft en alle sportvoeding van BYE Nutrition gratis proberen. Hoeveel rondjes loop jij tussen 20 en 24 uur?

  • Je ontvangst deze Badge en 100 Stones door tijdens de doorkomst van de Roparunners in Arnhem 10 of meer rondjes door de kerk te lopen.
  • Voor ieder rondje die je meer loopt krijg je 10 Stones.

People who have earned this:

  • Profile photo of mariekevanharten
  • Profile photo of thijsvantriet
  • Profile photo of chantorvanbeek
  • Profile photo of heleennusman