Field Lab

Hydratatieplan

Dat we moeten drinken weten we allemaal. Maar heb je wel eens gehoord van een hydratatieplan? Nadat je onze online cursus Hydrateren hebt afgerond weet je waarom het belangrijk is voor duursporters om goed gehydrateerd te zijn; zowel voor, tijdens en na de inspanning. Met een gedegen hydratatieplan voor die ene belangrijke wedstrijd heb je zelf de regie in handen en hoef je niets aan het toeval over te laten.

Wij helpen jou met het uitwerken van jouw strategie en maken dit visueel inzichtelijk. We onderzoeken daarbij ook of je voldoende voedingsstoffen tot je krijgt en bieden je adviezen om dit te optimaliseren. Daarbij kunnen we verder kijken dan alleen water en sportdrank. Denk aan de voor de hand liggende voedingsmiddelen zoals banaan, gelletjes en energy bars. Maar ook de minder voor de hand liggende producten als supplementen, kruidkoek, winegums en beef jerkey behoren tot de mogelijkheden om aan jouw plan toe te voegen.

Combineer het hydratatieplan met een Zweet Test en je krijgt gratis toegang tot de e-learning Hydrateren!

Op een moment dat het jou uitkomt

De Hydratatieplan is altijd te plannen als Personal Training. Hiervoor geldt het standaard PT-tarief van 59,95. Dit is inclusief resultaatverwerking.

Eerstvolgende groepssessie

De Hydratatieplan in groepssessie is voordelig en motiverend.

Op een moment dat het jou uitkomt

Het Hydratatieplan is te plannen als Personal Training. Hiervoor geldt het standaard PT-tarief van 59,95. Een uitstekende aanvulling op het Hydratatieplan is de Zweet Test.