Ga voor een PR bij de Bridge to Bridge!

Verbeter je PR op de 10 kilometer bij de Bridge to Bridge Arnhem

Goed nieuws voor snelle beslissers. Op 7 juli start Runiversity met een nieuw trainingsprogramma waarbij je aan de slag gaat om een persoonlijk record te vestigen op de 10 kilometer. Dit programma omvat een periode van 10 weken met 5 verschillende fases. Ondanks het een online programma is, wordt iedere fase gestart met een workshop om jou optimaal voor te bereiden voor de start. Tijdens deze workshops komen natuurlijk de warming-up en cooling-down voorbij maar wordt er ook veel gewerkt aan loopscholing en techniek.

Iedereen een persoonlijk record!

Het programma is voor iedereen geschikt. Tenminste, als je 10 kilometer kunt hardlopen zonder problemen want we sporen je aan tot het lopen van een onvergetelijk persoonlijk record. Een hoge trainingsintensiteit kun je dus wel verwachten.

Het trainingsschema start op 7 juli en is specifiek ontworpen voor de Bridge to Bridge op 15 september. Dat zijn dus al twee data die je in de agenda kunt blocken. Het totale programma kost slechts € 99. Dit is inclusief 5 workshops, een Runiversity hardloopshirt en aansluiting bij de Atletiekunie. In onze ogen een koopje, inschrijven dus!