Gratis Hardlooptraining

Gratis hardlooptraining bij Runiversity in Arnhem

Help mee met de groei van Runiversity en profiteer hier in mee: gratis hardlooptraining!

Als hardloper bij Runiversity heb je vast een groot bereik; via socials als Facebook, Instagram of Strava. Dát is de doelgroep van Runiversity en wij vragen jou die te overtuigen mee te trainen bij Runiversity. Behalve het feit dat meer zielen meer vreugde kunnen brengen en het de groepsdynamiek positief kan beïnvloeden, kun jij er ook financieel op vooruit gaan. 🤑

De deal is super simpel: draag iemand aan bij Runiversity en jij houd een maand abonnementsgeld in eigen zak!

Geen kleine lettertjes. Geen addertjes. Wel wat afbakening:

  • De vergoeding is ter grootte van het abonnementsgeld van het nieuwe lid.
  • De vergoeding wordt uitgekeerd in de vorm van een restitutie op jouw eerstvolgende factuur.
  • Je kunt zo veel mensen aandragen als je wil, voor ieder nieuw lid krijg je de vergoeding.
  • Voorbeeld 1. Pietje is Ambassador en draagt iemand aan; dit is Bella. Puk ziet het wel zitten, dat specifiek trainen. Bella wordt ook Ambassador. Pietje krijgt € 55,- korting op zijn eerstvolgende factuur.
  • Voorbeeld 2. Bella is sinds kort ook Ambassador. Haar beste vriend Bert hoort enthousiaste verhalen en traint een keertje mee. Hij wil wel vaker komen maar kan eigenlijk niet op maandag. Bert wordt ‘Intervaller‘. Bella krijgt € 27,50 korting op haar eerstvolgende factuur.
  • Voorbeeld 3. Bert is Intervaller. Hij weet nog wel wat mensen die hij over de streep kan trekken. Hij weet maar liefst 3 mensen te overtuigen ook Intervaller te worden. Bert krijgt 3 * € 27,50 korting op zijn eerstvolgende factuur. Bert heeft een kwartaal lang gratis hardlooptraining! Be like Bert.

Denk je iemand te kunnen overtuigen? Laat het weten, dan nodigen we hem of haar uit voor een gratis proeftraining.

Gerelateerde artikelen

Blue Monday

20 januari is het Blue Monday, heb jij de handdoek in de ring gegooid of heb je nog een beetje hoop?! Lees verder en ontvang een claim een gratis personal training!

Nationale Sportweek

Dat sport je fitter maakt weten we allemaal. Maar het geeft je ook zelfvertrouwen. Door sport zit je lekkerder in je vel en het maakt je gelukkig. Ervaar het zelf met één van de 6 gratis trainingen tijdens de Nationale Sportweek 2019!