Alternatieve Midwinter

Alternatieve Midwinter

6 februari 2022

Je moet ingelogd zijn om deze content te kunnen bekijken.

Plan

Zoals we al geruime tijd weten gaat de Midwinter Marathon in Apeldoorn niet door. Dit alles door de toen geldende coronamaatregelen en sobere vooruitzichten.

Toch hebben we een trainingsdoel in het zicht en daar willen we natuurlijk naar toe werken. Een hardloopwedstrijd is een mooi moment om jouw positie in het proces te checken en het vervolg van het proces waar nodig bij te schaven.

Leerzaam. Leuk en bovendien ook gezellig.

De hedendaagse Corona maatregelen  laten meer toe en dat heeft ons doen besluiten een alternatieve race te lopen. Eigenlijk is het een simulatie training. De adrenaline kick is misschien een fractie lager maar de prestatie die wij van je vragen blijft gelijk. Evenals de check op de geleverde inspanning die we naderhand doen.

Herinnering

Wellicht dat je de dag na de race spierpijn hebt, dat zal je aan je prestatie helpen herinneren. Zo ook je tag Runiversity | Alternatieve Midwinter op Strava.

Maar omdat we je niet graag met lege handen naar huis sturen hebben we ook een een unieke medaille.

Parcours

Parcours Lingezegen

Het parcours is het officiële ‘Lingezegen’ rondje van 5 kilometer. Het parcours is nagenoeg vlak en volledig verhard. Er zitten behoorlijk wat bochtjes in maar de meeste zullen je niet tot last zijn. Afhankelijk van de te lopen afstand loop je 1 tot 5 rondes.

Lastiger zijn de twee oversteekpunten ter hoogte van de doorgaande weg bij de Linge zelf. Het gebied is tevens geliefd bij hondenuitlaters en wandelaars. Hier en daar dus wat slingeren of een pardon om je komst herkenbaar te maken en de weg vrij te maken.

Deelnemersveld

Op basis van de individuele doelstelling ben je ingedeeld op een van de 4 afstanden. Zie je jouw avatar liever bij een andere afstand terug, trek dan even aan de bel.

5km
  • User not found
10km
  • User not found
  • User not found
  • User not found
  • User not found
15km
25km

Startlocatie en starttijd

Richt op een gezamenlijke finishtijd van 12:00u. Bepaal daarmee zelf hoe laat je moet starten. Het is niet nodig om een mate van verval in te calculeren.

De start is bij de parkeerplaats Landerij De Park.

Verzorgingspost

Het mobiele honk is aanwezig met water, sportdrank en bananen. Al het andere dat je wenst dien je zelf mee te nemen. Uiteraard kun je dit in de bus ter bewaring leggen. Hetzelfde geldt voor kleding of waardevolle spullen – wel op eigen risico.

De bus staat bij de start/finish. Je passeert deze dus iedere 5 kilometer.

Foto's

Heb je een partner, familielid of weet je een andere relatie die scherpe foto’s kan schieten tijdens ons evenement? Graag! Dan hebben we een mooie aanvulling voor bij de Epic Moments. Uiteraard houden we rekening met een ieders wensen met betrekking tot het portretrecht.

Overige

Vragen, wensen en opmerkingen horen we graag zodat we hier rekening mee kunnen houden en deze pagina kunnen aanvullen of wijzigen waar nodig. Het is dus goed om af en toe eens terug te komen op deze pagina omdat die aan wijzigingen onderhevig kan zijn.

Wedstrijd Tussentijd Berekenen

Wat is je streeftijd op de 5 km?Je tempo is dan:


1 km
2 km
3 km
4 km
5 km

Bron: Runinfo.nl

Wat is je streeftijd op de 10 km?Je tempo is dan:


1 km
2 km
3 km
4 km
5 km
6 km
7 km
8 km
9 km
10 km

Bron: Runinfo.nl

Wat is je streeftijd op de 15 km?Je tempo is dan:


5 km
10 km
15 km

Bron: Runinfo.nl

Wat is je streeftijd op de 25 km?Je tempo is dan:


5 km
10 km
15 km
20 km
25 km

Bron: Runinfo.nl