Krachthonk is Under Construction

Het huurcontract van ons krachthonk!

Spannend en zo gaaf tegelijkertijd, we creëren ons eigen krachthonk! Vanaf 1 februari zullen alle trainingen vanaf deze nieuwe locatie plaatsvinden. We toveren – tussen alle trainingen door – een oude kantoorkelder om tot een fitness ruimte die van de nodige zaken zijn voorzien. Dat betekent dus (helaas) dat dit krachthonk nog niet direct te gebruiken is.

🔑 🚧 🏋️‍♂️

We verwachten begin maart klaar te zijn met het klussen en daarmee de eerste kettlebells te kunnen liften. Hoe de krachttraining in/bij de huidige trainingsmomenten worden geïmplementeerd is iets wat we nog aan het uitwerken zijn. Eerst maar eens dat voorzetwandje, een watervoorziening en die felbegeerde sauna…

Ons nieuwe adres is: L. J. Costerstraat 5 in Arnhem. We zijn dus gevestigd in het verzamelgebouw genaamd “De Federatie“.

Related Articles

Videoworkout

Wij stapten volledig uit onze comfortzone en maakte een videoworkout. Blijf jij in jouw comfortzone (thuis) en doe mee met deze eerste HIIT-training.

Blue Monday

20 januari is het Blue Monday, heb jij de handdoek in de ring gegooid of heb je nog een beetje hoop?! Lees verder en ontvang een claim een gratis personal training!