Marathon Estafette

MA RA TH ON badge voor de marathon estafette lopers van hardloopgroep Runiversity in Arnhem

Dat alle hardloopwedstrijden zijn afgelast (of in betere gevallen uitgesteld) weten we nu wel. Voor de Six Major Marathons is het niet anders en dat zet ons als hardloper aardig voor het blok. Waar train ik nu nog voor? De vraag is misschien beter, móet je perse een marathon of ander wedstrijdje hebben als trainingsdoel? Kunnen we ons in deze tijd niet op een andere manier stimuleren in beweging te blijven? Er zijn talloze virtuele challenges, Global Running Day staat voor de deur en nu komt ook NN Running Team met een uitstekend idee waar Sanne ons op tipte.

MA RA TH ON. Run as One.

Het idee is simpel: het is een estafette op de marathon. Een team van 4 lopers die ieder een kwart marathon loopt (10,5 km) in het weekend van 6-7 juni. Deelname is geheel kosteloos en het aanmelden gaat de website van NN Running Team zelf. Bij Runiversity gooien we erg graag ons eigen sausje overheen en dagen jou uit om deel te nemen met daarbij de volgende ‘voorwaarden’.

• Zie je zelf als Team Captain en charter 3 lopers om tot een volledig team te komen.
  • Loop alleen en op een moment dat het jou uitkomt. Als het maar in het weekend van 6-7 juni is.
  • Maak als team een route die exact 10,5 kilometer is.
  • Loop allen dezelfde route, in dezelfde richting.
  • Start en Finish bij het krachthonk van Runiversity.
  • Deel jouw activiteit op Strava met de tag Runiversity | MA RA TH ON zodat wij hem kunnen vinden en controleren.

Het snelste team die de marathon succesvol aflegt krijgt er iets moois voor terug:

• De MA RA TH ON Badge.
  • Gratis deelname aan Social Mile Editie #345 waarbij we de route van het winnende team lopen.

Aan de Team Captain de note: jij dient het hele team bij NN Running Team aan te melden. En tevens het vriendelijke verzoek ons te informeren over de samenstelling van jouw team.