Nationale Sportweek

Doe mee met de Nationale Sportweek 2019 bij Runiversity in Arnhem

Sport doet iets met je. Ervaar het zelf tijdens de Nationale Sportweek van 20 tot en met 29 september.

Dat sport je fitter maakt weten we allemaal. Maar het geeft je ook zelfvertrouwen. Het maakt je socialer en het verbroedert. Het creëert nieuwe vriendschappen. Op het veld, maar ook ernaast. Sport haalt het beste in mensen naar boven, leert je grenzen stellen en er overheen gaan. Door sport zit je lekkerder in je vel. Het maakt je gelukkig.

Hardlopen bij Runiversity in Arnhem Runiversity +31619029417 L. J. Costerstraat 5, 6827AR Arnhem €€
5 voor Runiversity door

Chantor is een fijne trainer; kundig, rustig maar gedreven. Hij houdt rekening met mijn longissues en duwt me toch net elke keer weer even verder uit mijn comfort zone. Zo komen we samen steeds een stapje verder.

Tijdens de Nationale Sportweek 2019 kun je bij Runiversity gratis deelnemen aan trainingen en clinics. Natuurlijk geheel vrijblijvend maar we hopen wel dat de hardloop sport (en Runiversity) iets met jou doet en we je vaker mogen ontvangen. Zie het als dé uitgesproken kans om eens kennis te maken met de trainer, de hardlopers en activiteiten van Runiversity. Op deze speciale ‘Nationale Sportweek 2019’ agenda staan de volgende trainingen. Om je in te schrijven voor één of meerdere trainingen klik je op de titel van de training. Je krijgt dan niet alleen een iets uitgebreidere omschrijving van de training maar kunt daar op op de knop ‘MEEDOEN!’ drukken. Alleen voor Social Mile hoef je jezelf niet vooraf in te schrijven.

Voor iedere training die je wenst mee te doen, dien je jezelf in te schrijven. Runiversity houd zich het recht om zonder opgaaf van reden een training te annuleren. Er is geen recht op een vergoeding of mogelijkheid de geplande training op een ander tijdstip alsnog aangeboden te krijgen. Een inschrijving voor een training is pas definitief als je het hele proces van het winkelmandje hebt voltooid. Het is wél mogelijk om je voor meerdere trainingen tegelijkertijd in te schrijven.

Gerelateerde artikelen

Trail Run over de Paarse Heide

Nu de heide op de Veluwe in bloei staat en daarmee prachtig paars kleurt, zie je overal fotografen als paddenstoelen uit de grond opduiken. Op Strava en Instagram is het overigens niet anders, daar zie je hardlopers – met en zonder hun loopgroep – de ene na de andere paars getinte foto posten. Wie lieten deze trend niet aan ons voorbij gaan.