Duik het nieuwe jaar in met de

Nieuwjaarsduik
Arnhem 2024

Nieuw
jaars
duik
Arnhem
2024

Nieuwjaarsduik Arnhem

Stel je voor: het is 1 januari, de koude lucht prikkelt je huid terwijl je langs de oevers van de Rijn staat. De sfeer is opgewonden, gezellig en heeft zelfs een vleugje zenuwen. Dit is het moment waarop je het nieuwe jaar begroet met een onvergetelijke sprong in het ijskoude water bij de Nieuwjaarsduik in Arnhem.

De Nieuwjaarsduik is niet zomaar een evenement; het is een viering van moed, veerkracht en gemeenschap. Het is een kans om een dappere stap te zetten buiten je comfortzone, omringd door enthousiaste mededuikers die allen streven naar een gedeelde ervaring van opwinding en avontuur.

Een Gedenkwaardige Start

Waarom zou je meedoen? Omdat dit meer is dan een sprong in koud water. Het is een symbolische start van een nieuw hoofdstuk, een moment waarop je vastberadenheid toont om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen. Het is een kans om grenzen te verleggen, angsten te trotseren en het jaar met frisse moed te beginnen.

Bovendien, de Nieuwjaarsduik in Arnhem is niet alleen een persoonlijke uitdaging; het ondersteunt ook het goede doel. Een deel van de opbrengst van dit evenement gaat naar Roparun Team Hollander, waardoor je niet alleen een onvergetelijke ervaring beleeft, maar ook bijdraagt aan het steunen van mensen met kanker.

Dus, waar wacht je nog op?

Sluit je aan bij de menigte van moedige duikers, omarm de adrenaline, maak nieuwe herinneringen en start het nieuwe jaar op een spectaculaire manier. Doe mee aan de Nieuwjaarsduik in Arnhem en maak van 1 januari een dag om nooit te vergeten!

Nieuwjaarsduik Arnhem

Duik het nieuwe jaar in met de Nieuwjaarsduik Arnhem! Ontdek de betekenis achter deze symbolische sprong in ijzig water en omarm een frisse start vol moed.
01-01-2024
Time and Place to be

Op 1 januari 2024 klinkt stipt 12:00u het signaal waarop je te water mag in de Rijkerswoerdse Plas.

Het Rode Kruis en de Reddingsbrigade kijken met ons mee en letten op jouw veiligheid. Duik dus niet eerder het water in maar ook niet later.

Ons inschrijfbureau gaat open vanaf 11:00u. Kom niet te vroeg. Zorg voor voldoende kleding zodat je warm kunt blijven/worden.

Duik in de fotoarchieven
Nieuwjaarsduik Arnhem 2023

Nieuwjaarsduik Arnhem 2023

De foto’s van de Nieuwjaarsduik Arnhem in 2023 bewijzen dat de Duik na twee jaar afwezigheid nog steeds leeft!

Bekijk fotoalbum
Nieuwjaarsduik Arnhem 2020

Nieuwjaarsduik Arnhem 2020

De foto’s van de Nieuwjaarsduik Arnhem in 2020 tonen je de trouwe crew, Duikers en warme sfeer die de kou verslaat.

Bekijk fotoalbum
Nieuwjaarsduik Arnhem 2019

Nieuwjaarsduik Arnhem 2019

De Nieuwjaarsduik Arnhem van 2019 is scherp in beeld gebracht waardoor de kou door het scherm heen voelbaar is.

Bekijk fotoalbum