Alpha Beta Meta

Runiversity Arnhem Badge - Meta
Runiversity Arnhem Stone punt 600 Stones

Hardlopers zijn altijd in beweging en dat geldt ook voor de markt en haar producten. Soms wordt Runiversity benaderd om kennis te maken met een product die al vrij verkrijgbaar is zelfs óf nog in ontwikkeling.

In ruil voor feedback krijgt Runiversity samples die verdeeld kunnen worden. Maar voordat ze überhaupt op de post gaan, is er al kritisch naar gekeken. De vraag is wat wij er als hardloper aan hebben, wat is de meerwaarde en is het iets wat verschil kan maken… Uiteindelijk heeft Runiversity een veelal adviserende rol en daarmee zijn concrete producten altijd fijn te benoemen. Ze moeten werken, het product moet geloofwaardig zijn en natuurlijk ook gebruiksvriendelijk/consumeerbaar. Of het nou een schoonzool betreft of een bietensap. Sportvoeding of magneetjes voor het vastmaken van startnummers. Producten die wij adviseren hebben een plekje in ons hart en worden nooit benoemd op basis van een sponsoring.

Alpha Beta Meta krijg je toegewezen wanneer je als testpersoon een product of dienst uitprobeert en jouw ervaring met Runiversity (en de eventuele partner) deelt. Deze badge is dan ook herhaalbaar te verdienen!

 

People who have earned this:

  • Profile photo of enzioboeijen
  • Profile photo of nielswentink
  • Profile photo of mariekevanharten
  • Profile photo of thijsvantriet
  • Profile photo of chantorvanbeek