Personal Training

Het verschilt nog wel eens per aanbieder wat een personal training nou daadwerkelijk is. Ik zie vaak verkapte small group sessies die in mijn beleving niet door kunnen als een personal training omdat de aandacht verdeeld moet worden.

Een personal training is er voor bedoeld dat ik me in een situatie volledig op jou en jouw vragen kan richten. Het gaat om jouw ontwikkeling. In sommige gevallen is een één-op-twee situatie prima te organiseren. Mits het een meerwaarde heeft ten opzichte van jouw hulpvraag en niet alleen een kosten drukkend of gezellig motief is.

Personal Training, wat is het realiseren van jouw droom waard?

Eerlijk is eerlijk: het is inderdaad niet bepaald 'goedkoop' om een personal trainer in de arm te slaan. De reden waarom je met een personal trainer aan de slag zou gaan moet je dan ook meer waard zijn dan het (reële) prijskaartje. Aan dat prijskaartje hang je natuurlijk ook bepaalde verwachtingen. Juist over die verwachtingen wil ik graag met je sparren om te kijken we hoe die kunnen realiseren.

De inhoud van een personal training is geheel afhankelijk van de hulpvraag die jij stelt. Uiteraard sta ik graag voor jou klaar om je te helpen met het vinden van een passend antwoord.

Wat ik doe

 • Personal Training
 • Specifieke Hardlooptraining
 • Afvalbegeleiding
 • Voedingsbegeleiding
 • Online Coaching
 • KNAU Praktijkbegeleider BLT3

Wat ik weet

 • NL Actief - Fitness Trainer A & B
 • NL Actief - Bewegingsdeskundige Overgewicht & Obesitas
 • NL Actief - Bewegingsdeskundige Diabetes Mellitus
 • KNAU - Gelicenceerde Hardlooptrainer (BLT3)
 • Sportrusten Trainer
 • Functional Trainer Specialist
 • Sport & Voeding

Sportspecifiek

Wat is je wens? Een snelle 5km, een marathon, loopstijl verbetering? Laat het me weten!

Afvalbegeleiding

Ik help je graag fitter worden, met een leefstijl interventie nemen we jouw voedings- en bewegingspatroon onder de loep.

Jouw wens

Laat ons weten hoe wij jouw stok achter de deur kunnen zijn van een mooi persoonlijk doel.

Chantor Pascal van Beek

Personal Trainer

Van origine gespecialiseerd kok en doorgestudeerd tot docent. Passie gevonden in duursport en van deze drie elementen een nieuwe uitdaging gemaakt: Personal Trainer.

Sterk in het ontwikkelen van een persoonlijk marathon plan, fan van lopen-op-hartslag en dol op intensieve interval. Kenmerken in mijn training en coaching: persoonlijk, onderbouwd, praktisch en humor.

De Leefstijl Interventie

Coaching

Real time én op afstand. Schrik niet van een WhatsAppje; ik geef je gewoon een opdracht of check even hoe het met je gaat.

Lichaamsbeweging

Met lichaamsbeweging vergroot je niet alleen de energiebehoefte maar zul je jezelf ook fitter en prettiger voelen.

Voedingsbegeleiding

Vaak is voeding hét aspect waar veel winst is te behalen. Samen kijken we in kritisch naar jouw voorraadkast en eetpatroon.

Spieropbouw

Terwijl jij je best doet om vet te verbranden, gaan we ook aan de slag met het behouden van spierweefsel.

Over de tarieven zijn wij eenduidig, wij willen je niet met onverwachte kosten opzadelen. Wij kunnen helaas geen no cure no pay garantie bieden maar zullen alles uit de kast trekken om jou te helpen. Het is geven en nemen: een sessie kan eens wat langer maar ook eens wat korter duren.

 SessiesDuurKorting*Prijs**
Kennismakingsgesprek--Gratis***
Coachingsgesprek130 minuten€ 30
Coachingsgesprek530 minuten10%€ 27
Coachingsgesprek1030 minuten15%€ 25,50
Sportbegeleiding160 minuten€ 55
Sportbegeleiding560 minuten10%€ 49,50
Sportbegeleiding1060 minuten15%€ 46,75
Coaching + Sport590 minuten18%€ 70
Coaching + Sport1090 minuten23%€ 66

* Bij betaling in één keer.
** Per sessie.
*** Als je trakteert op een kopje koffie.

Het maken van een afspraak is de eerste stap. Ga je hem nu zetten?

Het makkelijkste is om mij een WhatsAppje (+31619029417) te sturen. Of een mailtje (info@runiversity.nl). Je kunt ook heel eenvoudig met me in contact komen via Messenger. Natuurlijk mag je me ook bellen, maar de kans is groot dat je mijn voicemail treft. Spreek gerust in hoor, ik luister hem altijd af!

TOP