Runfest

Runfest, een vlotte Urban Trail door Arnhem

Doe je dinsdag 21 mei mee met Runfest van Arnhem.Run? Een leuke Urban Trail dwars door het centrum én verschillende gebouwen in Arnhem. De route start bij Dudok en wordt geleid door verschillende pacers. Trainer Chantor is er één van. “Het is als een rondje met Social Mile, maar dan een slagje (of wat…) groter”, aldus zijn eerste indruk na de parcoursverkenning en het horen van het huidige aantal inschrijvingen.

Iedere type loper – langzaam en snel – kan zich vermaken. Mits je van trappetjes houdt, daar heeft de organisatie er namelijk genoeg van in de route getekend… 😂

Na de Runfest route staat er een borrel klaar bij Dudok en proosten we samen op onze mooie hardloopstad: Arnhem.

Gerelateerde artikelen

Virtual Mile

Het Coronavirus heeft invloed op ons allemaal. Gelukkig is het hardloopvirus ook erg besmettelijk en houden we de symptomen in stand met de Virtual Mile.

Trail Run over de Paarse Heide

Nu de heide op de Veluwe in bloei staat en daarmee prachtig paars kleurt, zie je overal fotografen als paddenstoelen uit de grond opduiken. Op Strava en Instagram is het overigens niet anders, daar zie je hardlopers – met en zonder hun loopgroep – de ene na de andere paars getinte foto posten. Wie lieten deze trend niet aan ons voorbij gaan.