Social Mile Zomerspelen 2020

Social Mile Zomerspelen 2020

Eens in de vier jaar vinden de Olympische Zomerspelen plaats. Dit internationale multisportevenement waar prestigieuze overwinningen behaald worden is helaas een jaar opgeschoven en vindt dus plaats in 2021. Eigenlijk willen wij niet wachten en tuigen daarom onze eigen Zomerspelen op.

De Social Mile Zomerspelen 2020 is een 7 weken durend multidisciplinair sportiviteit. Een totale verbastering van de Olympische Zomerspelen en de Meerkamp uit de atletiek. Het kost je trouwens niets extra’s, behalve wat meer inspanning en een flinke dosis aanpassingsvermogen.

Waarom de Social Mile Zomerspelen 7 Edities lang duurt

Simpel: op 12 augustus vieren we onze 7e verjaardag en is daarmee de ‘finale’ die feestelijk wordt afgesloten met bier en hete kolen. De voorgaande edities zijn slechts een warming-up en natuurlijk voor ons plezier. Bij onze Zomerspelen kun je rekenen op Olympisch-waardige disciplines: een estafette, watergevecht, capture the flag en andere spelen. Laat je dus verrassen, je weet op de avond zelf pas welk discipline je voor je kiezen krijgt. In die zin in het dus verstandig om iedere editie te rekenen op een watergevecht zodat je jouw dierbare patta’s schoon houdt en alle elektronica werkende blijft.

De Zomerspelen Finale

Geheel afhankelijk van en volgens de corona-richtlijnen zal deze editie net als vorig jaar plaatsvinden in Immerloo Park. Er is dit keer géén Beer Mile maar een heel ander spektakel. Voor deze editie heb je wel absoluut iets nodig: een doodgewone gewone fiets. We sluiten de avond af met een smakelijke Bring en Braai. Meer details hieromtrent volgen later, net als de inschrijving hiervoor.

Zomerspelen mét prijzenpot

Ook onze Zomerspelen gaan gepaard met prestigieuze prijzen. Een ieder die de Zomerspelen succesvol volbrengt (deelname aan de Finale plus ten minste 5 andere Edities) ontvangt de daarvoor ontworpen Badge op de website en korting op de inschrijving van de Bring en Braai. De uiteindelijke finale winnaar krijgt een Social Mile Membership mét het allereerste, vernieuwde Social Mile shirtje als prijs mee naar huis.

De Zomerspelen Medaillespiegel

#1 Estafette#2 ...#3 ...#4 ...#5 ...#6 ...#7 ...
Remco S.🥇
Remco C.🥇
Marc🥇
Chantor🥈
Rudie🥈
Peter🥈
Thijs🥉
Kim🥉
Sanne🥉
Martijn
Chris
Inge

Gerelateerde artikelen

Virtual Mile Sequel

The Sequel. Het vervolg op de 6 weken durende Challenge is als het ware een Checkpoint Race waarbij je jouw eigen startnummer kunt opspelden. Wie verdient de meeste punten en loopt er met de eer vandoor?