SM21

Every Mile Is Magic

Social Mile

Social Mile is een loopgroep in Arnhem waarbij de leden als padvinders door de stad lopen. Op zoek naar de smalste steegjes, plekjes waar ze nog nooit zijn geweest, gekoppeld aan een thema of als een trivia spel over de Gelderse hoofdstad. We verrassen je daarmee met een bezoek aan een van de stadsparken, de haven of koppelen verschillende woonwijken aan elkaar.

Commitment

Zoals de naam doet vermoeden staat het sociale aspect centraal: de gezelligheid en het ontmoeten van mensen met eenzelfde passie. Tempo is van ondergeschikt belang en we laten het trainingsschema voor heel even los. 

Behalve dat gelden de claims: weer of geen weer en samen uit, samen thuis. Zo sta er nooit alleen voor!

Post Race

Na de run blijf je graag nog even na. Niet als straf maar als beloning. De koelkast staat op standje ijs-en-ijskoud en ook de snack zal niet ontbreken. In deze derde helft leer je elkaar pas echt goed kennen.

Upcoming Events

Iedere maand trekken we er samen op uit. Block onderstaande dagen in je agenda en loop geen kilometer mis.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Urban

Als toerist in eigen stad gaan we op zoek naar bezienswaardigheden, scheuren we als gekken door het centrum of bedwingen we alle trappen die we kunnen vinden. Niets dat ons in de weg staat.

Rural

Als jonge padvinders gaan we op zoek naar de verborgen Stadstuinen die Arnhem rijk is. We glooien door de parken als Sonsbeek en Klarendal, klimmen naar de top van Hoogte80 of dwalen door de Stadbokken. Arnhem is super groen, maar zie jij het ook?

Motivation

We halen inspiratie uit alle hoeken en gaten van de stad en wat die ons te bieden heeft. Geven je iedere keer iets anders: van een checkpoint race tot hill-repeat of een parcours verkenning van onze eigen Bridge to Bridge.

Opportunities

Arnhem is wat ons betreft hardloopstad van Nederland en zit vol kansen. Je moet ze weten te vinden en soms moet je goed zoeken. Met Social Mile grijpen we iedere kans met beide handen aan of anders creëren we ze.

FAQ

Is Social Mile gratis?

Na jaren de Gratis Loopgroep van Arnhem te zijn geweest heeft Corona een aantal veranderingen met zich meegebracht. Die kwamen met de lockdown ook nog eens in een stroomversnelling…

Nee. Social Mile is niet gratis. Nadat je eens met een soort ‘proefles’ met ons mee op pad bent geweest, hopen we dat je het leuk genoeg vond om lid te worden als Social Miler.

Lees hier meer over het SM21-abonnement en de daarbij horende voordelen.

Welke afstand / snelheid wordt er gelopen?

Ga uit van een route tussen de 8 en 10 kilometer in de directe omgeving. Het kan eens een beetje meer of minder worden.

Afhankelijk van de groepssamenstelling en beschikbaarheid aan wegkapiteinen, lopen we meestal twee groepjes waarbij onderscheidt wordt gemaakt in tempo.

Een gemiddeld tempo van 5:30 moet je wel in je benen hebben zitten, blijkt uit de praktijk.

Weet je jouw gemiddelde loopsnelheid niet? Gebruik dan onze gratis rekentool om die uit te rekenen.

Is Social Mile wel geschikt voor mijn niveau?

Je hoeft geen doorgewinterde hardloper te zijn. We hebben occasional hardlopers, de fanatieke marathonloper en zelfs ultralopers in ons midden.

We maken ook liever geen exclusie op basis van tempi maar houden wel van duidelijkheid. Als je met een pace van 07:00/km loopt vragen wij ons oprecht af of je wel gelukkig wordt bij ons.

Als je 7.5 kilometer aan één stuk kunt rennen op een snelheid van 11 km/u (05:30) kun je al met ons mee. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijke afstand die we afleggen gemiddeld genomen hoger ligt.

Ik heb een vraag!

Die beantwoorden we graag. Neem contact met ons op en wie weet treffen we elkaar bij de volgende editie!

SOCIAL MILE

Social Mile is een loopgroep in Arnhem waarbij de leden als padvinders door de stad lopen. Op zoek naar de smalste steegjes, plekjes waar ze nog nooit zijn geweest, gekoppeld aan een thema of als een trivia spel over de Gelderse hoofdstad. We verrassen je daarmee met een bezoek aan een van de stadsparken, de haven of koppelen verschillende woonwijken aan elkaar.

Mijn Profiel

Runiversity
Gaasterlandstraat 4
6835KH Arnhem

Contact | Privacy Policy | Tarieven
Algemene Voorwaarden

NL34KNAB0403653541
KVK: 61377600
BTW: NL002190731B05