Strong Viking, gratis deelname voor twee atleten 😲

Met korting deelnemen aan Strong Viking via Runiversity

Oohrah! Vikings are not born, they are made! Dát is Strong Viking in één zin.

Vikingen streden schouder aan schouder en lieten elkaar nooit in de steek! De Strong Viking Brother Edition wordt de vetste afsluiter van het obstacle run seizoen met veel hoogtemeters, vette obstakels waarbij je elkaar moet helpen, modder en heel veel fun. Als lid van Runiversity kun je eenmalig gratis deelnemen aan dit evenement; het gaat om de Beast Edition (19k) op 12 oktober 2019.

Strong Viking 5 jaar op rij Beste Obstable Run

Dat zegt een hoop en enkele leden kunnen uit ervaring meespreken. Zo liepen Mark en hardlooptrainer Chantor vorig jaar al eens de Iron en gaat Laila dit jaar diezelfde uitdaging aan. Die Iron komt niet uit de lucht vallen, andere afstanden en organisaties passeerden natuurlijk de revue. Strong Viking kost dan misschien wel wat, maar je kunt er vanuit gaan dat deze goed is georganiseerd. Het parcours is duidelijk aangeduid, uitdagend (Fjord Drop!), in een prachtige omgeving en absoluut niet vrij van modder. Wat wil je nog meer? Bier? Dat is er, bij de finish in de Walhalla.

Hoe doe ik gratis mee?

Dat is echt super simpel en regel je in drie stappen die hier onder zijn opgesomd. Het regelen van de carpoolsessie zal meer voeten in aarde (of moeten we mud zeggen?) krijgen. 😅

Let wel: er zijn slechts twee tickets te vergeven. Wie het eerst komst, die het eerst maalt. Op is Op. #Oohrah!

Laat je agenda het niet toe om op 12 oktober mee te doen? Dan houden we de ticket in onze zak voor een andere viking. Maar, niet getreurd. Gebruik SVP14 als voucher en je krijgt € 5 korting op jouw inschrijving. Dat verzacht het leed toch iets? 😘

Related Articles

Trail Run over de Paarse Heide

Nu de heide op de Veluwe in bloei staat en daarmee prachtig paars kleurt, zie je overal fotografen als paddenstoelen uit de grond opduiken. Op Strava en Instagram is het overigens niet anders, daar zie je hardlopers – met en zonder hun loopgroep – de ene na de andere paars getinte foto posten. Wie lieten deze trend niet aan ons voorbij gaan.