Interval Training

109,80

Ga de uitdaging aan en train mee met de hardloopgroep in Arnhem!

Bedrag is voor drie maanden training inclusief de aansluiting bij de Atletiekunie.

Specs

Categorie:

Of je de interval nu extensief of intensief aanpakt, beide zijn in zekere zin moeilijk te noemen. Ervaring heeft ons geleerd dat veel atleten veelal dezelfde fout maten. De interval training wordt vaak gezien als ‘gewoon hard gaan’. Intervallen is echter zo veel meer dan dat!

Simpele vergelijking: hoe hard loop je op een 100-tje en wat loop je op een 1000-tje? 100-tjes hebben een hele andere intensiteitsprikkel dan een 1000-tje. Als je ze beide op hetzelfde tempo loopt sla je de plank volledig mis. Dit omdat je óf het 100-tje veel te langzaam loopt of het 1000-tje niet netjes kunt afronden (zeker de laatste drie herhalingen niet) omdat je veel te hard gaat. Bij intervallen gaat het om de juiste balans tussen afstand, herstel en de intensiteit op de te lopen afstand. Met behulp van onze Coopertest kunnen we je goed informeren over de juiste tempo’s.

Het is niet perse nodig om eerst een Coopertest bij Runiversity te doen alvorens kunt deelnemen aan de interval training. Ben je nieuw bij ons, dan stellen we je vragen waardoor we een referentie kunnen stellen en jij de training goed kunt afleggen. Weest gerust, we houden je tijdens de training echt wel in de gaten en geven je instructies zodat jij jezelf niet voorbij loopt.

De inhoud van de training is afgestemd op de doelgerichte trainingen die op de maandagen wordt gegeven aan het Running Team.

De kosten voor de training, het schema en alles wat daar bij komt te kijken hebben we verpakt in een abonnement. Deze kost 55, per maand voor het Running Team. Als je enkel de Interval training volgt is dit 29,95. Een abonnement duurt 3 maanden en wordt stilzwijgend verlengd per 3 maanden.

Behalve de kosten voor de training, rekenen we eens per jaar (direct bij inschrijving als nieuw atleet en in de decembermaand) 19,95 voor de aansluiting bij de Atletiekunie. Daarmee krijg je:

  • korting bij geselecteerde partners,
  • aansluiting bij de Wandelbond;
  • korting bij enkele hardloopwedstrijden;
  • een collectieve verzekering.

Met de aansluiting bij de KNAU kunnen wij de loopgroep beter profileren, onze trainerslicentie behouden, gebruik maken van bepaalde marketingmiddelen, ons bijscholen en ben jij collectief verzekerd.

Wanneer je jezelf aan de loopgroep verbonden voelt, waarderen wij het zeer als je ook in onze kleuren loopt. Dit kun je in onze webshop bestellen.