Interval Training

109,80

Specs

Categorie:

Of je de interval nu extensief of intensief aanpakt, beide zijn in zekere zin moeilijk te noemen. Ervaring heeft ons geleerd dat veel atleten veelal dezelfde fout maten. De interval training wordt vaak gezien als ‘gewoon hard gaan’. Intervallen is echter zo veel meer dan dat!

Simpele vergelijking: hoe hard loop je op een 100-tje en wat loop je op een 1000-tje? 100-tjes hebben een hele andere intensiteitsprikkel dan een 1000-tje. Als je ze beide op hetzelfde tempo loopt, dan sla je de plank volledig mis omdat je óf het 100-tje te zacht loopt of het 1000-tje niet netjes kunt afronden (zeker de laatste drie herhalingen niet).

Bij intervallen gaat het om een juiste balans tussen afstand:herstel en de intensiteit op de de te lopen afstand. Met behulp van onze Coopertest kunnen we je goed informeren over de juiste tempo’s.

Het is niet perse nodig om eerst een Coopertest bij Runiversity te doen alvorens kunt deelnemen aan de interval training. Ben je nieuw bij ons, dan stellen we je vragen waardoor we een referentie kunnen stellen en jij de training goed kunt afleggen. Weest gerust, we houden je tijdens de training echt wel in de gaten en geven je instructies zodat jij jezelf niet voorbij loopt.

De interval training is open voor deelname. Je kunt je per les inschrijven. De inhoud van de training is afgestemd op de doelen van de doelgerichte trainingen van onze leden. Onze trainingen zijn volgens de door de Atletiekunie geschreven trainingsmethoden.

De kosten voor de training, het schema en alles wat daar bij komt te kijken hebben we verpakt in een abonnement. Deze kost 55, per maand. Een abonnement duurt 3 maanden en wordt stilzwijgend verlengd per 3 maanden.

Behalve de kosten voor de training, rekenen we eens per jaar (direct bij inschrijving als nieuw atleet en in de decembermaand) 19,95 voor de aansluiting bij de Atletiekunie. Met deze aansluiting kunnen wij de loopgroep beter profileren, onze trainerslicentie behouden, gebruik maken van bepaalde marketingmiddelen, ons bijscholen en ben jij collectief verzekerd.

Daarvoor krijg je overigens korting bij enkele partners van de Atletiekunie, ben je kosteloos lid van de Wandelbond en krijg je bij enkele hardloopwedstrijden korting op jouw inschrijfgeld.

Wanneer je jezelf aan de loopgroep verbonden voelt, waarderen wij het zeer als je ook in onze kleuren loopt. Dit kun je in onze webshop bestellen.