Social Mile

89,95

Wordt Social Miler en ga als padvinder in de stad mee op verkenningstocht door Arnhems mooiste parken en smalste steegjes.

Wissen

Specs

SKU: SM-2021 Categories: ,

Sinds augustus 2013 loopt de hardloopgroep Social Mile al door de Arnhemse straten en is geen wijk ons onbekend. We lopen dwars door het centrum of juist daar vandaan. We verrassen je met een bezoek aan een van de stadsparken, de haven of koppelen verschillende woonwijken aan elkaar. Hardlopen bij Social Mile kan op jouw eigen niveau en de groep bestaat uit beginnende lopers tot ervaren marathon lopers. Behalve de verschillen in hardloopervaring, is er ook een diversiteit aan personen en karakters die van Social Mile een unieke loopgroep maken.

Iedere maand initiëren we een Social Mile Editie waarbij we zorg dragen voor een mooie en afwisselende route van zo’n 10 kilometer. We lopen als groep en dragen de sociale pet; we zijn samen uit en komen ook samen weer thuis. Het tempo dat we lopen is dan ook groepsafhankelijk maar van deelnemers wordt verwacht dat ze op een pace van 05:30 kunnen draven zonder daarvoor voluit te hoeven gaan. Tijdens en na de run kun je ons natuurlijk bevragen over relevante en training specifieke onderwerpen en helpen we je graag om jouw hardlooptechniek te verbeteren.

Onderstaande punten zijn goed om te weten als je mee gaat met Social Mile:

 • Ná de run run is er tijd voor de Derde Helft.
 • Deelname is op eigen risico.
 • Samen uit, samen thuis.
 • Gemiddelde pace is 05:30 per km.

Iedere editie van Social Mile is uniek maar we starten en finishen altijd bij het Honk van Runiversity. Indien de groepssamenstelling er om vraagt, splitsen we op in twee groepen. Waar mogelijk creëren we een editie die aansluit bij de periode: kunstroutes, Market Garden of alle trappen in het centrum in de Nationale Traploopweek. Ons is niets te gek en iedere editie verschijnt met een toelichting op de agenda.

Abonnement of kennismaking

Inschrijven voor een enkele editie van Social Mile kan, als ‘kennismaking’ of ‘proefles’. Neem hiervoor contact met ons op, dan ontvang je alle nodige details. Blijf je na deze Social Mile Editie met ons meelopen? Dan schrijf je jezelf via deze pagina in voor het resterende kalenderjaar en wordt onder andere jouw eigen SM-shirt geregeld. Blader tussen de tabbladen om meer inhoudelijke informatie te lezen zoals de kosten en wat hier bij inbegrepen zit.

De kosten voor de trainer, de voorbereiding en alles wat daar bij komt te kijken hebben we verpakt in een abonnement. Deze kost 89,95 voor een volledig kalenderjaar. De af te rekenen prijs hangt af van aantal resterende maanden in het jaar doordat voor elke verstreken maand, het bedrag met 3, wordt verminderd.

Het abonnementsgeld bevat het volgende:

 • eens per maand deelname aan een Social Mile Editie;
 • een uniek hardloopshirt;
 • één consumptie na de tocht;
 • aansluiting bij de Atletiekunie;
 • ledenvoordeel.
 • Nadat dit abonnement is geactiveerd kun je een Saturday Trail Fever abonnement afsluiten met 15% korting met de code STF21.

De aansluiting bij de Atletiekunie is belangrijk voor Runiversity. Zo kunnen wij de loopgroep beter profileren, onze trainerslicentie behouden, gebruik maken van bepaalde marketingmiddelen en ons bijscholen. Jouw grootste voordeel van deze aansluiting is dat je collectief verzekerd bent.

Als lid van Runiversity kun je enkele voordelen genieten, natuurlijk aan jou of en hoe je dit doet. Merendeel betreft het kortingscodes of andere promoties die je via jouw persoonlijke account kunt inzien. Je kunt denken aan voordelen zoals:

 • 20% korting op al onze eigen evenementen (zie agenda) inclusief de fysieke testen;
 • kans op een Strong Viking Ticket voor een editie naar keuze;
 • standaard 5,- korting bij inschrijving voor een Strong Viking evenement;
 • gratis aansluiting bij de Wandelbond;
 • korting bij geselecteerde partners van de Atletiekunie en Wandelbond;
 • korting op hardloop en wandelevenementen aangesloten bij bovengenoemde bonden (zoals de Berenloop, 4Daagse, Airborne Wandeltocht).