Trailrunning

Trailrun Training bij loopgroep Runiversity op de Posbank, Veluwe en bij Doorwerth

Trailrunning is in de beleving van hardlooptrainer Chantor urenlang hardlopen door bosrijk, heuvelachtig terrein. Met het verstand op nul. Op de automatische piloot en gedachteloos genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.

De kans is groot dat jouw gedachte daar aardig mee overeenkomt. Voor trailrunning hoef je niet eens zo veel uit de kast te halen. Je hoeft maar het bos in te lopen en je bent al aan het ”trailen”. Zo simpel kán het zijn. Maar zo lastig ook…

Met de Trailrun Trainingen van Runiversity leer je jouw looptechniek beheersen, werk je aan jouw duurvermogen en gaan we mijlen verder dan verkapte bosloopjes. Bereid je voor op hill repeats, sanddrills en speedwork. Leer het parcours lezen en deze te gebruiken. Prikkel het lichaam, vergroot jouw ervaring en wordt een sterkere en betere atleet. Ga met ons mee op avontuur en wie weet sta jij wel met ons in 2020 aan de start van de UTMB, een Vertical K. of ben je verknocht aan Skyrunning en het magische Ultra Trailrunning.

Nog een kleine note van de trainer, die zelf inmiddels al 5 ultra’s op zijn naam heeft staan:
“Wordt niet zo’n trailer die allergisch is voor asfalt. Juist die twee disciplines vullen elkaar enorm aan!”

Related Articles