FORGOT YOUR DETAILS?

Goed zijn is een keuze.


Bij Runiversity kun je terecht voor hardlooptraining, fysieke testen, loopstijlanalyse, personal training en afvalbegeleiding. In onze trainingen staat een persoonlijke aanpak centraal en werken we op basis van jouw eigen ambities aan jouw persoonlijke doelstelling.


Chantor Pascal van Beek >> Jouw trainer!


Ik ben een trainer met een passie voor hardlopen en lekker eten. Ooit woog ik 106kg en was ik buiten adem na het beklimmen van de trap en kwam ik eens in het half jaar bij de huisart voor een longfunctietest. Nu weeg ik 79kg, loop ik de marathon in 03:35:15 en is van astma geen sprake meer.

Met roots in de betere horeca-keuken, het onderwijs en de commercie ben ik alom bekend met de lastige aspecten van het eten en diëten, stressvolle banen en lange werkdagen. Voor iedere drempel is een opstapje en mijn slogan is niet voor niets "goed zijn is een keuze".

Als je ergens goed in wil worden moet je oefenen. Oefenen doe je door te doen en studeren.

Ik werk graag specifiek en doelgericht. Om mijn kennis en kunde het beste toe te passen richt ik mij op twee heel specifieke doelgroepen die als volgt zijn te omschrijven:

  • Recreatieve - maar ambitieuze - hardlopers die gemotiveerd zijn deel te nemen aan evenementen en daarbij uitdagende doelen (tijd/afstand) stellen en niet bang zijn voor feedback, intensieve trainingen en verbeteringen in hun loopstijl en -techniek.
  • Zij die dromen van een flink gewichtsverlies en daarvoor bereid zijn hard (lichaamsbeweging) te werken, waar nodig hun levensstijl aan te passen, er een sportief en gezonde levensstijl op na willen houden en een schop onder de kont durven te incasseren.

Voor beide doelgroepen gelden de kernwaarde: samen (jij en ik), commitment (naar elkaar, de trainingsgroep en de methode) en doelgericht waar ik je graag persoonlijk meer over vertel.

Ik ben benieuwd naar jouw ambitie en sta klaar om jou te ondersteunen! Neem contact met me op!

TOP