ONLINE COACHING

Ieder abonnement omvat

Schema gepersonaliseerd op jouw niveau

Krachttraining voor Hardlopers

24/7 Q&A met jouw coach via Whatsapp

Structured Workout Files

Diverse Addons beschikbaar

Welkomst Pakket

Schema gepersonaliseerd op jouw niveau

Krachttraining voor Hardlopers

24/7 Q&A met jouw coach via Whatsapp

Diverse Addon beschikbaar

Structured Workout Files

Welkomst Pakket

Al onze trainingen en schema’s worden gepersonaliseerd op individueel niveau. Je hebt contact met een echte coach.

Kies jouw abonnement

€ 7 99 / per week

 • 12 weken schema
 • Keuze uit 3, 4 of 5 trainingen per week
 • Week 1 vaststellen van trainingsniveau
 • Week 7 herzien en bijstellen van trainingsniveau
 • 50% korting op deelname Coopertest en MaxHF-Test

€ 7 50 / per week

 • 16 weken schema
 • Keuze uit 3, 4 of 5 trainingen per week
 • Week 1 vaststellen van trainingsniveau
 • Week 7 herzien en bijstellen van trainingsniveau
 • 50% korting op deelname Coopertest en MaxHF-Test

€ 10 99 / per week

 • Persoonlijk schema afgestemd op jouw doel en ambities
 • Intake bij een #ZweetDate of kop koffie met jouw coach
 • Week 1 vaststellen van trainingsniveau
 • Onbeperkt revisies
 • Feedback en Monitoring trainingsproces
 • Gratis e-learning ‘Hydrateren
 • Gratis e-learning ‘Taperen
 • Gratis deelname Coopertest en MaxHF-Test

REaliseer jouw doel

Ervaren Coach

Jouw coach is Chantor. Hij is een TrainingPeaks certified coach, beschikt over een trainerslicentie van de Atletiekunie (BLT3) en is gediplomeerd Fitness Trainer. Behalve dat heeft hij tal van certificaten op zak gericht op bewegen en voeding. Hij begeleidt sinds 2013 met succes ambitieuze hardlopers hun doelen te realiseren. Uiteenlopend van een debuut op de marathon tot 130 kilometer lange ultra marathons.

TP Level 1
Loopgroep Runiversity in Arnhem is een Stryd Certified Coach en helpt je met trainen op Power

focus op jouw doel

doelgerichte
& specifieke training

Heb jij een mooie ambitie? Dan kun je je daar volledig op focussen. Wij dragen zorg voor het schema, het juist instellen van de trainingswaarden en passen het schema zo vaak als nodig aan op basis van jouw feedback, vragen wensen. Schema’s zijn dan ook vaak tot 3 a 4 weken in het voren.

Uiteraard laten we je niet zomaar wat doen; jij hebt een doel en wij zullen je in de voorbereiding klaarstomen om optimaal en uitgerust aan de start te staan. Je hebt dus een uniek schema: persoonlijk, doelgericht en specifiek op jou doelstelling.

Laat je uitdagen & inspireren

Online &
groepssessies

Laat je online en offline inspireren door onze hardloopcommunity, deel ervaringen en laat je fysiek uitdagen. Doe mee met onze inspanningstesten, ga mee naar hardloopevenementen en flip je burger op onze clubdag. Of doe wekelijks mee met onze trainingen op maandag.

Maandagavond, 19:00u. Dan komen we samen voor een groepstraining waarbij je onder begeleiding van een gediplomeerde trainer jezelf en andere kunt uitdagen. Van een straffe interval training, pittige heuveltraining tot funky fartlek.

Behalve de uitdaging is het ook goed elkaar regelmatig te zien, voor koetje kalfje maar ook zodat we je zien lopen. Het verlaagt ook de drempel om dingen bespreekbaar te maken.

Als Addon aan jouw abonnement toe te voegen a 5,- per week. Inclusie criteria.

Regelmatig draven we op een gemoedelijk tempo over de Klompenpaden die onze provincie rijk is. We boeken deze weg als ‘grijze kilometer’. Ze zijn voor de plezier en gezelligheid. Na de run praten we na me koffie/thee en wat lekker.

Members Only. Gratis deelname. Aanmelden per editie via app.

In de basis is TrainingPeaks gratis, een Premium account geeft echter meer mogelijkheden en via Runiversity krijg je maar liefst 50% korting op hun abonnementsgelden.

Als Addon aan jouw abonnement toe te voegen a 2,50 per week.

Super cool als je Runiversity wil uitstralen. We hebben fijne hardloopshirtjes met ons logo in navy blue als los item te bestellen in onze webshop.

Vergroot je zelfkennis met één of meer van onze Field Lab testen. De keuze is reuze en gaat van bloed prikken voor de lactaatmeting tot het filmen van jouw loopstijl om deze samen te analyseren.

Allen los te boeken als personal training.

Coaching bij Runiversity

Persoonlijk en Doelgericht

We werken graag op maat en doelgericht. We willen dus graag iets meer over jou en je doelstelling weten alvorens we met je aan de slag gaan. Je mag jezelf en jouw doelen aan ons voorstellen onder het genot van een kop koffie of we gaan 5 kilometers dribbelen. Al gaande het gesprek komen we er achter of wij jou kunnen helpen, kunnen we een voorstel doen en kun jij ook bepalen of Runiversity bij jouw wensen aansluit.

Werkwijze

Maken wij een trainingschema voor je? Dan heb je onbeperkt revisies, dragen wij zorg voor de instellingen van de trainingszones en kijken wij op de achtergrond mee naar wat je hebt gepresteerd. Je krijgt waar nodig feedback. Uiteraard hebben we een rode draad en een visie, maar jouw schema kan wijzigen aan de hand van jouw feedback, vragen en wensen. Daarom werken we meestal 3 a 4 weken in het voren.

Q&A staat voor Questions and Answers. Dat betekent dat je de 24/7 de mogelijkheid hebt om ons te bereiken met al jouw vraagstukken. We willen juist dat je vragen stelt zodat we je nog beter kunnen helpen!

Structured Workout Files zijn vernuftige bestandjes die je op de meeste sporthorloges kunt gebruiken. Ze bevatten de specifieke gegevens over de trainingszones, afstanden, snelheden en opbouw voor die specifieke training. Jij hoeft je alleen maar bezig te houden met het hardlopen zelf, jouw horloge geeft de instructies.

Coaches

Jouw coach is Chantor. Hij is een TrainingPeaks certified coach; beschikt over een trainerslicentie van de Atletiekunie (BLT3) en is Fitness Trainer gediplomeerd. Behalve dat heeft hij tal van certificaten op zak gericht op bewegen en voeding. Vincent geeft regelmatig training als Chantor niet beschikbaar is of draait mee met projecten. Ook Vincent beschikt over de BLT3 diplomering en een geldige licentie.

Trainers

Trainingsmogelijkheden

We bieden 2 abonnementsvormen aan. De basis is Remote waarbij online coaching op persoonlijk niveau de standaard is. Het is goed elkaar af en toe te zien; voor koetjes en kalfjes maar het biedt mij als trainer ook een beeld over jouw looptechniek en -stijl. Door jouw abonnement met de addon Live te verrijken zien we elkaar wekelijks.

Het tweede abonnement is Like a Pro. Hierin wordt een persoonlijk, specifiek en doelgericht trainingsprogramma voor jou opgeteld. We houden hierbij rekening met jouw trainingswensen en ambities. Ook dit abonnement kun je aanvullen met de addon Live.

We houden van openheid en transparantie. We willen je helpen en niet besodemieteren. Goed om te weten is dat je bij Runiversity géén opstartkosten betaald maar we je wel vragen om in een Runiversity shirt te lopen, in het bijzonder bij evenementen. Ook goed om te weten is dat we een samenwerking aangaan van ten minste 3 maanden. Nadien kun je maandelijks opzeggen.

REMOTE

v.a 7,50 per week

Geen set up kosten
12 of 16 weken schema

Persoonlijke intake
Schema tot 4 weken vooruit
Schema gebaseerd op persoonlijk doel
Onbeperkt revisies
24/7 Q&A
Monitoring & Feedback trainingsproces

Structured Workout Files

Onbeperkt toegang tot onze Krachttraining programma's
25% Korting op individuele Field Lab Testen

Mogelijk inclusiecriteriag

LIKE A PRO

11,- per week*


Gratis e-learning Hydrateren
Gratis e-learning Taperen
Onbeperkt toegang tot onze Krachttraining programma's

Eens per week een thematische groepstraining onder begeleiding van een KNAU-gecertificeerde trainer.

Training op maandagen van 1900u-2030u. Inclusief Structured Workout Files

Mogelijk inclusiecriteria
Exclusief TP Premium a 9,99 p.m

Remote+

60,- per maand

Remote en Live als gouden combinatie. Uiteraard tegen een gereduceerd tarief.

Mogelijk inclusiecriteria
Exclusief eenmalig 30,- voor het Running shirt
Meest gekozen

Bostraining

2,- in de pot

Koffie of Thee na afloop uit de thermos
Soms een versnapering
Gratis voor leden
Check de agenda voor data

Fysieke Testen

In het Field Lab van Runiversity kun je terecht voor verschillende testen en metingen. Ze zijn allen bedoeld om inzicht te bieden van de huidige conditie en om trainingswaarden te bepalen of bij te stellen. Vanzelfsprekend zijn de testen inclusief resultaat verwerking. Runiversity gaat verder dan alleen de test afname en het delen van de ruwe data; wel maken trainingszones voor je op maar denken ook met je mee over een strategie die bij jouw doelstelling past.

Coopertest

13,- per afname

Inclusief resultaatverwerking en trainingszones

MaxHF test

13,- per afname

Inclusief resultaatverwerking en trainingszones

Lactaat Test

89,95 per afname

Inclusief resultaatverwerking, nabespreking en materialen

Loopstijl Analyse

59,95 per afname

Inclusief nabespreking en schriftelijk verslag

Hydratatieplan

59,95 per afname

Inclusief resultaatverwerking en E-Learning

Zweet Test

29,95 per afname

Inclusief resultaatverwerking en materialen