Abonnementen

 113,95 183,90

-
+

Bij Runiversity kun je behalve gerichte en specifieke trainingen en schema’s ook terecht voor wat losbandigheid. We kennen de stad als onze binnenzak en nemen je graag mee op verkenningstocht. Dit kan met Social Mile en Saturday Trail Fever. Ongeacht de groep waarin je meeloopt; het samen lopen en de gezelligheid zijn top prioriteit. Na de run sluiten we dan ook altijd af met een koud biertje, koffie/thee en wat lekkers.

Social Mile

Social Mile is onze groep waarbij je als padvinder door de stad loopt. Op zoek naar de smalste steegjes en plekjes waar je nog nooit bent geweest. We koppelen een run aan een thema of als een trivia spel over de Gelderse hoofdstad. We verrassen je daarmee met een bezoek aan een van de stadsparken, de haven of koppelen verschillende woonwijken aan elkaar.

Saturday Trail Fever

Met Saturday Trail Fever lopen we door de bossen die Arnhem en haar omgeving rijk is. Dit gebied is wijd gestrekt en je kunt denken aan Sonsbeek, Landgoed Mariëndaal maar ook een stukje verder de Veluwe op. We zoeken de mooiste paadjes maar komen zelf ook nog wel eens op onbekend terrein; ook wij laten ons dolgraag verrassen!

We zijn graag kort en bondig. Een abonnement loopt per kalenderjaar en deze kost 89,95. Dit is wat je er voor krijgt:

  • 12 of 24 keer per jaar onbezorgd op pad met een (assistent-)trainer.
  • Telkens een met zorg voorbereide, unieke editie.
  • Aansluiting bij de Atletiekunie.
  • Een uniek Social Mile en/of Saturday Trail Fever shirt.
  • Een ijs-en-ijskoud drankje na afloop. En een snack!
  • 20% korting op al onze eigen evenementen.

De aansluiting bij de Atletiekunie is belangrijk voor Runiversity. Zo kunnen wij de loopgroep beter profileren, onze trainerslicentie behouden, gebruik maken van bepaalde marketingmiddelen en ons bijscholen. Jouw grootste voordeel van deze aansluiting is dat je collectief verzekerd bent en ook gratis wordt aangesloten bij de Wandelbond.

  • Na iedere Editie wordt het abonnementsgeld met 3,- verminderd. Je betaald dus naar rato en niet aan het eind van het jaar nog steeds de volle mep. Medio november vragen we je om jouw abonnement te verlengen tegen een gereduceerd tarief
  • Je krijgt 20 euro korting als je zowel het SM als het STF abonnement in een keer afsluit.

Locatie

Tenzij anders vermeld, vindt de start van al onze activiteiten plaats bij het krachthonk van Runiversity. Deze is gelegen aan de L. J. Costerstraat 5 in Arnhem. Je kunt hier gratis parkeren en het is op loopafstand van een bushalte.

Datum en Tijden

In onze online agenda kun je mooi vooruit kijken naar de geplande trainingsdata en starttijden. Dit geldt voor zowel Social Mile als Saturday Trail Fever maar ook al onze andere activiteiten.

Let op!

Super leuk als je lid wordt van Social Mile en/of Saturday Trail Fever. Wanneer je jezelf vandaag inschrijft voldoe je de contributie tot en met 2023.

Loopgroep in Arnhem Social Mile bij Hardloopgroep Runiversity

Social Mile

€ 113,95
Leuk! Je gaat als toerist in eigen stad mee met onze Social Mile activiteiten!
Contributie is inclusief een running tee en geldt voor 2022 én 2023!
Saturday Trail Fever op de Duivelsberg bij Nijmegen met Loopgroep Runiversity

Saturday Trail Fever

€ 113,95
Fijn! Samen verkennen we de bossen die Arnhem rijk is.
Contributie is inclusief een running tee en geldt voor 2022 én 2023!
Social Mile en Saturday Trail Fever abonnement bij Runiversity in Arnhem

Combinatie

€ 203,90 € 183,90
Commitment! We tonen je graag Arnhems mooiste plekjes in én buiten de bebouwde kom!
Contributie is inclusief twee running tees en geldt voor 2022 én 2023!