+

Runiversity organiseert met plezier laagdrempelige ‘evenementen’ waarbij gezelligheid en saamhorigheid voorop staat. De ene keer gaan we vogeltjes kijken, een andere keer rennen we het snot voor ogen in een wedstrijdje of zoeken we een uitdaging in de vorm van een estafette.

Je dient je vooraf, per evenement aan te melden. Na bevestiging van jouw inschrijving stellen we je ook op de hoogte van de laatste details en/of eventuele wijzigingen. We hanteren een fixed price voor al onze evenementen.

Alle leden van Runiversity, via welk abonnement dan ook, krijgen 20% korting op de inschrijving. Gebruik hiervoor de token B0018057, de korting is persoonlijk en gebonden aan het e-mail adres waarmee je bij ons in het systeem staat.