Workout of the Week

Workout of the Week

Wekelijkse prikkels

Met de Workout of the Week dagen we je uit open te staan voor nieuwe trainingsvormen, je lichaam te verrassen met nieuwe prikkels of eens buiten je comfortzone te treden. De ene week is het een pittige workout, een andere week misschien wel het tegenovergestelde.

Iedere week ontwikkelen we één training die we gratis beschikbaar stellen via e-mail. Iedere getrainde hardloper kan en mag deelnemen aan deze trainingen.

Workout of the Week voorbeeld

9,20km

Structured Workout

Runiversity Gratis Online Training van de Week Voorbeeld
 1. Warm Up
  1.60 km
 2. Activeren
  1.50 km
 3. Repeat 3 times
  Hard: 0.50 km
  Harder: 0.50 km
  Easy: 0.50 km
 4. Cool Down
  1.60 km

Met een goede warming up ben je klaar voor de kern waarin je jezelf uitdaagt de ‘drempel’ op te zoeken. De drempel tussen aerobe/anaerobe training.

Ga je op of over de drempel?

Regelmatig stellen wij een prijs beschikbaar die we verloten onder de deelnemers aan de Workout of the Week.

We bieden de trainingen ook aan als Structured Workout Files via Trainingpeaks wat betekent dat alle trainingen zijn aangepast* op jouw trainingszones. Daarbij kunnen de trainingen ook automatisch in de meeste sporthorloges worden geprogrammeerd waarmee je een handige, begeleidende tool hebt voor onderweg.

*Hiervoor moet je natuurlijk wel alles één keertje goed instellen.

Toegang tot de gratis trainingen

Om de gratis hardlooptraining in te zien is het niet noodzakelijk om een abonnement te hebben bij Runiversity. Wel moet je jezelf aanmelden voor de mailinglist om de workouts te kunnen ontvangen.

We houden zelf ook niet van SPAM en zullen je geen andere mails sturen behalve die enkele in de week met een uitdagende training.