TrainingPeaks Level 1 Coach accreditatie voor Chantor

TrainingPeaks Coach gecertificeerd

Per heden is Chantor Pascal van Beek geaccrediteerd tot Level 1 Coach van TrainingPeaks. 🎉

Dat betekent het volgende:

  • Aantoonbaar voldoende verzekerd voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid;
  • Aantoonbaar consequente gebruiker van de TrainingPeaks analyse software met een minimum aan atleten;
  • In bezit van een relevant en een door de overheid erkende instantie uitgegeven diploma;
  • Schriftelijke TrainingPeaks Accreditatie toetsing met succes doorlopen.

Op zich niet zo moeilijk om geaccrediteerd te worden, het koste vooral moeite om de juiste bewijsstukken aan te leveren en deze begrijpelijk te maken voor een buiten de EU gevestigde instantie. 🇺🇸

Wat veel belangrijker is om te weten, is dat we er een signaal mee afgegeven waaruit je kunt opmaken dat je met een echte trainer in zee gaat. Een trainer die behalve ‘leuk training geeft’ ook verzekerd is en in bezit is van de nodige diploma’s.

Behalve een TP Lvl.1 accreditatie heeft Chantor veel meer op zak; mocht je het belangrijk vinden of nieuwsgierig zijn, dan kun je hier zijn portfolio inzien.

Keynote: behalve een verzekering en de nodige diploma’s is het ook fijn om te weten dat jouw trainer ‘leuk training geeft’. Voor die overtuiging verwijzen we je graag naar onze footer waar je gebruikerservaringen kunt lezen. Die zijn authentiek en niet gemanipuleerd (heus!).

Related Articles

Blue Monday

20 januari is het Blue Monday, heb jij de handdoek in de ring gegooid of heb je nog een beetje hoop?! Lees verder en ontvang een claim een gratis personal training!