FORGOT YOUR DETAILS?

Goed zijn is een keuze.


Bij Runiversity kun je terecht voor hardlooptraining, fysieke testen, loopstijlanalyse, personal training en afvalbegeleiding. In onze trainingen staat een persoonlijke aanpak centraal en werken we op basis van jouw eigen ambities aan jouw persoonlijke doelstelling.

Wedstrijdkalender

28/10 Halve Marathon Doetinchem
04/11 Berenloop
18/11 Zevenheuvelenloop
2/12 Montferlandrun
13/01 Egmond Halve Marathon
03/02 Midwinter Marathon Apeldoorn
10/02 Groet uit Schoorl
03/03 Achtkastelenloop
17/03 Stevensloop (trilogie)
07/04 Drutenloop + ClubBBQ
14/04 Marathon Enschede

Je vindt jouw trainingsschema in TrainingPeaks. Hieronder kun je inloggen en linken we naar enkele interessante artikelen voor het juist instellen van jouw sporthorloge.

NB: in TrainingPeaks stelt jouw trainer de juiste zones voor je in. Voor Garmin stel je de zones in op 65-75-82-89-94-100% en voor Strava vragen we je de instellingen te baseren op jouw MaxHF. Het is belangrijk dat in alle drie de partijen dezelfde waarden worden gehanteerd om zodoende geen afwijkende beelden te creëren.

Ga je aan de slag met het maken van nieuwe gegevensschermen? Maak ze dan vooral naar eigen inzicht en zet de data bij elkaar of in een volgorde waarop jij deze graag wil benaderen tijdens een training.  Interessante data om ten alle tijden voorhanden te hebben: (avg) speed/pace/HF. Cadans. Timer. Zone. Ronde afstand. Ronde tijd. Er zijn tal van velden te maken en diverse gegevens zijn met elkaar op één scherm te combineren; je bent niet gelimiteerd en kunt dezelfde gegevens in meerdere velden oproepen.

Log in op TrainingPeaks:TOP