Verkiezing ‘Wie is het meest innovatief van Nederland?’

Verkiezing "meest innovatief van Nederland": loopgroep Social Mile

Ben jij het er mee eens dat wij ons met het initiatief “Social Mile” onderscheiden op het gebied van de recreatieve loopsport? Dan zien wij het graag gebeuren als je ons ter nominatie voordraagt voor de verkiezing “Meest innovatief van Nederland“!

De verkiezing is in handen van de Atletiekunie en wordt landelijk uitgerold. Een hoop ‘concurrentie’ dus. Wij denken dat wij met onze formule een aardige kans maken maar komen zonder jouw hulp niet in de schijnwerpers. We vragen jou dan ook – als je het gevoel met ons deelt en de overwinning wil proeven – om vóór 30 september een voordracht mét motivatie in te sturen via dit online formulier. Op basis van alle inzendingen worden de vijf mooiste initiatieven door een jury beoordeelt. Op 9 november wordt de winnaar op de Looptrainersdag 2019* bekend gemaakt.

*Ben je een Social Miler of train je bij Runiversity? Dan heb je lid van de KNAU en kun je met € 50 korting deelnemen aan de Looptrainersdag en de prijsuitreiking bijwonen. Het is een inspiratievolle dag over hardlopen met 4 zelf te kiezen workshops.

Wanneer ben je nu het meest innovatief, daar geeft de Atletiekunie bij deze verkiezing de volgende invulling aan (wellicht doe je er inspiratie aan op):

  • Heeft de loopgroep een nieuwe doelgroep aangetrokken?
  • Heb jij op elke hardloopgroep een gemotiveerde trainer staan en hoe is dit aangepakt?
  • Organiseert de loopgroep bijzondere evenementen waar je aan mee kunt doen?
  • Zijn er op de club bepaalde activiteiten die het extra gezellig maken?
  • Zijn er activiteiten tijdens de Nationale Sportweek (20 t/m 29 september) die uniek of bijzonder zijn?
De winnaar van de verkiezing krijgt de award ‘De Loper’’ uitgereikt. Deze award is een wisseltrofee en blijft een jaar bij de winnaar. Uiteraard profiteert de winnaar het hele jaar van de titel: “Meest innovatief in de loopsport’.

Related Articles

Trail Run over de Paarse Heide

Nu de heide op de Veluwe in bloei staat en daarmee prachtig paars kleurt, zie je overal fotografen als paddenstoelen uit de grond opduiken. Op Strava en Instagram is het overigens niet anders, daar zie je hardlopers – met en zonder hun loopgroep – de ene na de andere paars getinte foto posten. Wie lieten deze trend niet aan ons voorbij gaan.