Virtual Mile – Samen de prijs delen

Samen hardlopen in Arnhem en bij Strong Viking Brother met Social Mile

Het Coronavirus heeft een hoop losgemaakt in onze samenleving. In allerlei opzichten die hier echt niet allemaal opgesomd zullen worden. Maar hoe vanzelfsprekend het wel niet is om samen iets te ondernemen. Samen hardlopen in een groep bijvoorbeeld. Het heeft veel mensen ook bewuster gemaakt en het herinnert ons er aan dat een keer op visite gaan bij opa en oma misschien toch niet zo vaak gebeurd als we dachten en nu opeens niet meer kan. Dat barbecueën bij vrienden meer is dan alleen stokbroodjes dippen en dat hardlopen in een groep toch wel een motiverende factor is.

Bij Social Mile hebben we gelukkig een positieve draai kunnen geven aan onze vaste-woensdagavond-prik en zijn wij blij verrast om het aantal deelnemers aan onze Virtual Mile. Blij verrast in de reacties die wij van jullie kregen. Blij verrast in de moeite die jullie hebben genomen voor het claimen van bonuspunten. Met op het moment van schrijven is er nog één editie te gaan in deze hardloop uitdaging. Daarmee is het de hoogste tijd om de prijzenpot te openen. Ondanks wij er stiekem vanuit gaan (want dan kan het alleen maar meevallen!) dat de richtlijnen niet versoepeld zullen worden, gaan we de Virtual Mile toch afronden. Dat betekent dat de prijzen de deur uit mogen!

Samen de prijs delen

Gedurende de intelligente lockdown is voor ons één woord alles omvattend geweest. Dan bedoelen we niet de voorspelbare woorden quarantaine of corona. Nee, wij bedoelen: verbroedering. Nederland is creatief en zijn er tal van goede en inspirerende initiatieven bedacht om elkaar of plaatselijke ondernemers een hart onder de riem te steken. Niet altijd in geld, heel vaak ook in daden. Dát heeft ons, als samenleving, verbroederd.

Vroeg of laat mogen we weer los. Vroeg of laat gaan we weer samen op pad en vroeg of laat staan we weer aan de startlijn. De hoofdprijs die wij hebben staat dan ook in zijn volste recht voor broederschap en die geven we maar liefst 4 keer weg! *Tromgeroffel*… Wij sturen vier deelnemers samen op pad om schouder aan schouder te staan bij een Strong Viking Brother editie! #Oohrah!

De twee dames* én twee heren* met de mééste punten gaan op zaterdag 10 oktober (of zondag 11 oktober, vecht dit onderling lekker uit) naar Amsterdam voor een 19 (of 13 of 7) kilometer lang verbroederend parcours vol modder en uitdagende obstakels zoals de Flying Ragnarr. Strong Vikink is een partner van Runiversity en echte Vikings laten niemand achter.

*Word je als Virtual Mile deelnemer omgedoopt tot Strong Viking maar gooi je jouw helm in de ring? Laat dit tijdig weten, dan kunnen we andere stuurlui aanwijzen die wél Vikingbroeders/-zusters willen worden.

Heb je niet de hoofdprijs gewonnen? Niet getreurd, we hebben voor iedereen prijs want we deden dit samen. Je kunt je met € 5 korting inschrijven voor dezelfde (of een andere) editie als je de code SVP104 gebruikt. Daarnaast bieden we je de gelegenheid om gratis deel te nemen aan onze eerstvolgende Coopertest. Deze staat vooralsnog gepland op 11 mei en wordt afgenomen in Arnhem. Voorwaarde van deze datum is natuurlijk wel dat we weer samen mogen hardlopen en je zult ons een e-mailtje moeten sturen als we je op de deelnemerslijst mogen zetten.