Virtual Mile Sequel

Runiversity Virtual Mile startnummer

De Virtual Mile Sequel is zoals de titel al zegt het vervolg op de zes weken durende challenge die we onlangs afsloten. Wij denken hierbij serieuze prijzen (iedereen had prijs!) weg te hebben mogen geven maar vinden dat dit niet het doel hoeft te blijven zijn. Het gaat om het lopen, om de liefde voor de sport en om het samen-gevoel. Ondanks dat we alleen moeten hardlopen. We zetten de Virtual Mile voort zolang we op last van de overheid niet in groepsverband mogen sporten met iedere week een andere uitdaging waar we je vragen aan deel te nemen.

Virtual Mile wordt als het ware een Checkpoint Race. Je leest (of eigenlijk ‘ziet’) op dinsdag avond (op onze Strava club waar je gratis lid van kunt worden) een locatie waar je heen ‘moet’ lopen, dat is jouw checkpoint. De hint die je krijgt is misschien niet altijd even duidelijk maar dat hoort bij de uitdaging. Één ding is zeker: het is altijd in Arnhem. Behalve dat je een bonuspunt krijgt voor het bezoeken van de checkpoint, kun je ook nog scoren met de Klimgeit, Early Bird en andere punten.

Puntensysteem Virtual Mile

Uiteraard werken we weer met een uitgebreid puntensysteem. Deze werkt hetzelfde als in de eerdere challenge. Wie de meeste punten heeft verzameld heeft gewonnen. Wat er te winnen valt: nikkes-noppes-nada en natuurlijk de eer. We zeiden al dat er niet altijd iets op het spel hoeft te staan. Alleen deelnemen zou je al leuk genoeg moeten vinden en de eer moet je willen opstrijken. De punten kun je terugvinden in een nieuwe tabel, bij het eerdere Leaderboard.

Denk nog even aan deze spelregels die je absoluut niet onbekend zijn:

  • Het is voor fun en uit liefde voor de sport en community. Denk aan jouw eigen gezondheid maar ook aan die van anderen. Dit gaat verder van het Coronavirus, dus ook in het handhaven van de richtlijnen van het RIVM of die van het verkeer.
  • Loop op woensdag.
  • Draag een Social Mile shirtje.
  • Tijd, route en afstand maken niet uit tenzij de opdracht anders omschrijft.

Je krijgt de bonuspunten alleen toegekend wanneer je een foto op Instagram of onze Strava Club plaatst waarop je jezelf en de Checkpoint toont. Niet onbelangrijk om te weten:

  • Je hebt ons startnummer opgespeld en is zichtbaar op de foto.
  • Bij je post op Instagram voeg je @runiversitynl #socialmile toe aan de captions.

Het startnummer voor de Virtual Mile kun je hier downloaden. Tip van flip: print hem op een A4-tje uit, steek hem in een insteekhoesje die je met een transparant plakbandje dicht plakt. Op deze manier kan hij wat hebben en loop je niet met papier mache op je borst.

Related Articles

Virtual Mile Leaderboard

De Virtual Mile Challenge wordt met de week groter; niet zo zeer qua gelopen meters en deelnemers, maar vooral qua opzet. Een Leaderboard is dan ook geen overbodige zaak om het overzicht te behouden. Misschien nog wel belangrijker en veel leuker; jouw persoonlijke stand in het klassement.